NEWS OF THE WORLD (1/10/17)

• Ο πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, Glenn Tipton πουλά την 911 Turbo Porsche που είχε αγοράσει το 1985 και τον ενέπνευσε για να συνθέσει το τραγούδι του "Turbo Lover". Όσοι ενδιαφέρεστε….
• Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αμετροέπειας, ο Gene Simmons δήλωσε ότι μετά την προσπάθεια κατοχύρωσης του σήματος χειρονομίας του διαβόλου (διάβασε εδώ) σκέφτηκε να κατοχυρώσει τον αέρα που αναπνέουμε…. Ευτυχώς δεν το έκανε.
• Οι Judas Priest θα είναι το μεγάλο όνομα του Bloodstock festival που θα διεξαχθεί το 2018!
• Στις 20 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ των Cheap Trick  με τίτλο Christmas Christmas. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το προηγούμενο studio άλμπουμ τους κυκλοφόρησε μόλις τέσσερεις μήνες πριν, τον Ιούνιο κι είχε τίτλο We’ re all Alright. Το Christmas Christmas.θα περιέχει 12 κομμάτια εκ των οποίων τα 5 είναι διασκευές χριστουγεννιάτικων τραγουδιών των  Kinks, Wizzard, Slade, the Ramones και Chuck Berry.
• Επανακυκλοφορεί από την Lab Records (Θεμιστοκλέους 86 Εξάρχεια, 210 3825805) το πρώτο άλμπουμ  των Earthbound σε διπλό βινύλιο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που εκδίδεται σε βινύλιο και μάλιστα 180 gram. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι Earthbound αποτελούνται από μέλη των The Last Drive, Rockin’ Bones και Honeydive.
• Σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Deep Purple και κυρίως οι Gillan, Glover και Paice, αφού ο Δ/ντης του λογιστηρίου τους που επιβλέπει και εισπράττει τα πνευματικά δικαιώματά τους συνελήφθη να έχει καταχραστεί 2.000.000 λίρες Αγγλίας. Τα χρήματα τα εισέπραττε κανονικά αλλά μετά τα μετέφερε σε δικό του λογαριασμό. Ο υπεύθυνος είχε παραιτηθεί από το 2014, όταν αποκαλύφθηκε η κατάχρησή του η οποία συνολικά έφθασε, πάρτε βαθιά αναπνοή, τα 4.700.000 λίρες!!!  Ήδη παραδέχτηκε ότι »δανείστηκε» 2.700.000 ενώ ξεκίνησε έρευνα για τα υπόλοιπα. Να θυμίσουμε ότι ένα από τα προβλήματα του Ritchie Blackmore ήταν η κακοδιαχείριση, πρόβλημα που κοινοποίησε στους πρώην bandmates του αρκετά χρόνια πριν.(Κώστας Θεοδωρακάκος)
• Επανακυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου το ιστορικό άλμπουμ των Doors, Strange Days σε επετειακή 50η deluxe edition. Η καινούργια επανακυκλοφορία θα γίνει σε βινύλιο αλλά και σε 2cd, όπου στο πρώτο θα υπάρχει remastered η αρχική ηχογράφηση σε stereo mix και στο δεύτερο cd το άλμπουμ στην αρχική  mono mix. Το ένθετο που θα συνοδεύει την καινούργια έκδοση το έγραψε ο David Fricke. Διαβάστε εδώ την ιστορία του εξώφυλλου του Strange Days.


·    •      Σοβαρό ατύχημα είχε ο Marilyn Manson, όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας του  το βράδυ του Σαββάτου (30 Σεπτεμβρίου) στη Νέα Υόρκη, προσπάθησε να σκαρφαλώσει στο σκηνικό, αλλά αυτό δεν τον κράτησε κι έπεσε μαζί του. Αμέσως διακόπηκε η συναυλία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει πράξη ιατρικό ανακοινωθέν. Πάντως οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν ότι τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Το απίστευτο είναι ότι την Παρασκευή το βράδυ, ο Manson υπέστη ένα άλλο ατύχημα στο σκοτάδι στο Πίτσμπουργκ, όπου όταν έπεσε από τη σκηνή! Και πάλι δεν υπήρξαν ανακοινώσεις αλλά μάλλον έσπασε τον αστράγαλο του.


   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
 



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου