NEWS OF THE WORLD (26/9/17)

• Στο καινούργιο άλμπουμ του Joe Satriani που θα είναι το 16ο στην καριέρα του και θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου, τον συνοδεύουν δύο πολύ γερά ονόματα. Ο ντράμερ των Chickenfoot και Red Hot Chili Peppers, Chad Smith κι ο μπασίστας/τραγουδιστής των Black Country Communion, Glenn Hughes. Το άλμπουμ θα ονομάζεται What Happens Next και θα περιέχει 12 καινούργια τραγούδια. Παράλληλα ο Satriani άφησε πολλές υποσχέσεις για ένα καινούργιο άλμπουμ των Chickenfoot μέσα στο 2018.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, Johnny Sandlin, παλιός ντράμερ των Allman Brothers. O Sadlin μετεπήδησε από το καρεκλάκι του ντράμερ στην πολυθρόνα του παραγωγού και συνδύασε το όνομά του με τη δουλειά ου στο καταπληκτικό άλμπουμ του συγκροτήματος Brothers and Sisters. 
• Την κάθετα αρνητική θέση να ξαναπαίξει με τον κιθαρίστα των White Lion, Vito Bratta εξέφρασε ακόμα μια φορά ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος (κι αυτός πρώην) Mike Tramp. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής των Queensryche, Todd La Torre είπε ότι έχουν προχωρήσει τις ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.
• Δείτε την κοινή εμφάνιση των Epica και της της Cristina Scabbia των Lacuna Coil στο Novo του Los Angeles. Μαζί ερμήνευσαν το "Storm The Sorrow".
• 5 κλασικά άλμπουμ των αμερικάνων thrashers,Testament θα επανακυκλοφορήσουν στις 17 Νοεμβρίου σε βινύλιο και digipack cd. Πρόκειται για τα "Live At The Fillmore" (1995), "Demonic" (1997), "The Gathering" (1999) (remastered από τον Andy Sneap), "First Strike Still Deadly" (2001)
και "Live At Eindhoven '87" (2009).
• Εδώ κι αρκετά χρόνια, ο Bob Dylan έχει κυκλοφορήσει ότι υλικό είχε στα συρτάρια του κι αυτό έγινε μέσω των cd, Bootleg Series. Το 13ο(!) cd της σειράς επικεντρώνεται στη gospel περίοδο του, τέλη δεκαετίας ‘70 αρχές του ’80)και τιτλοφορείται Trouble No More – The Bootleg Series Vol. 13 / 1979-1981. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου και εκτός από μεμονωμένο cd θα είναι διαθέσιμο και σε ένα disc box με 9 cd. 6 από αυτά θα είναι live με υλικό ηχογραφημένο στο Toronto το 1980 και στο Λονδίνο το 1981. Εκτός αυτών θα υπάρχουν ακόμα 100 ακυκλοφόρητες live ηχογραφήσεις του τραγούδια του! Δύο cd θα περιέχουν soundchecks, outtakes και ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις του από την περίοδο των άλμπουμ του Slow Train Coming, Shot of Love και Saved! Τέλος η 9πλή κασετίνα θα συνοδεύεται κι από ένα dvd με την ταινία/ντοκιμαντέρ Trouble No More: A Musical Film. Για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν την κασετίνα, το Trouble No More θα κυκλοφορήσει σε 2 CD και 4πλό βινύλιο.
• Οι Sorrows Path ανακοίνωσαν το νέο  ντράμερ τους που είναι ο Θόδωρος Χριστοδούλου.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου