ΟΙ FUZZTONES ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σάββατο 28 Οκτωβρίου.
H μπάντα που, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, καθόρισε το garage revival των 80s και 90s και δίδαξε αληθινό, ηδονιστικό rock 'n roll επιστρέφει στο Gagarin, γνωστό τόπο του εγκλήματος και άντρο για τα συνήθη τους έκτροπα. Το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, ο Rudi Protrudi και η παρέα του παρελαύνουν στη σκηνή του Gagarin και προσκαλούν το αγαπημένο τους αθηναϊκό κοινό σε ένα ξεσηκωτικό πάρτυ.
Βρώμικες κιθάρες, ατόφιο garage, πρόστυχο sex apeal, συνθέσεις με grungy στιγμές, απρόβλεπτες διασκευές (το σήμα κατετεθέν τους), ένα θρυλικό hammond παραλήρημα και όλα αυτά σε υπερβολικές δόσεις, συνθέτουν τον ήχο της μπάντας που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην Ελλάδα: οι Fuzztones ακροβατούν μεταξύ cult και rock 'n roll και η σκηνική τους παρουσία είναι μυθική.
Ο Rudi Protrudi θα διδάξει ξανά το ξέφρενο και εντελώς μοναδικό μουσικό ιδίωμα που έκανε τους Fuzztones μια μπάντα-φετίχ, και μάλιστα έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του "The Fuzztone: Raisin' A Ruckus" αυτόν τον Ιούλιο. O αυτοαποκαλούμενος "αιώνιος teenager" είναι έτοιμος να διηγηθεί ιστορίες μανιασμένου ροκενρόλ (από τη ζωή στο τροχόσπιτο, με τους καβγάδες και το αλκοόλ, ως την αγάπη του για τους New York Dolls και την πανκ σκηνή της Νέας Υόρκης και από την απόρριψή του από τους Dead Boys και τη δημιουργία των Fuzztones μέχρι τις περιπέτειες και τη εκκεντρική πορεία του στη μουσική βιομηχανία) και αλλά και να μας βοηθήσει να τις ξαναζήσουμε, αυτό το φθινόπωρο στη Λιοσίων!
Τιμή εισιτηρίου:15€ (προπώληση), 18€ (ταμείο)
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου