NEWS OF THE WORLD (21/9/17)

• Τα 40 χρόνια τους οι Foreigner τα εορτάζουν δεόντως, αφού νυν και πρώην μέλη του συγκροτήματος θα εμφανιστούν παίξουν μαζί στις δύο τελευταίες συναυλίες της 40th Anniversary Tour. Συγκεκριμένα οι Lou Gramm, Dennis Elliott, Al Greenwood, Ian McDonald και Rick Wills θα ανέβουν στη σκηνή με τον Mick Jones και τους «καινούργιους» Foreigner για δύο συναυλίες στις 6 και 7 Οκτωβρίου στο Michigan.
• Από το επερχόμενο πρώτο άλμπουμ τους Sons Of Apollo με τίτλο video for new track Coming Home Psychotic Symphony. Διαβάστε εδώ για τους Sons Of Apollo.
• Έχουν περάσει 50 χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του αμερικάνικου περιοδικού «Rolling Stone» και αυτές τις ημέρες ανακοινώθηκε η απόφαση του Διευθυντού του περιοδικού, να προχωρήσει στην πώλησή του. Ήδη από πέρυσι έχει πωληθεί το 49% του περιοδικού σε εταιρεία μουσικής τεχνολογίας από τη Σιγκαπούρη  και τώρα αναμένεται να πωληθεί και το υπόλοιπο 51%. «Οι εκδόσεις σήμερα είναι μια εντελώς διαφορετική βιομηχανία από αυτό που ήταν», δήλωσε ο ιδρυτής του περιοδικού. «Rolling Stone».  Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το περιοδικό δεν έχει καμία σχέση με το συγκρότημα των Rolling Stones, εξ’ άλλου από τον τίτλο λείπει ένα S!
• Βαριές δηλώσεις έκανε ο πρώην τραγουδιστής των Quiet Riot, Mark Huff (τραγουδιστής στο συγκρότημα τη διετία 201-2012), αποκάλεσε τη μουσική του συγκροτήματος σκατά, ενώ είπε για τον, Frankie Banali, πως είναι κάποιος που «πιστεύει ότι έχει ταλέντο». Οι δηλώσεις του Huff δεν έγιναν τυχαία, αφού πριν λίγο ο Banali είχε πει ότι οι τραγουδιστές που πέρασαν από τους Quiet Riot μετά το θάνατο του το θάνατο του Kevin Dubrow ήταν «karaoke»! 
• Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ο οργανίστας των Uriah Heep, Phil Lanzon. Τίτλος του “If you think Im crazy” κι αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ψηφιακή μορφή μέσα απ’ όλα τα γνωστά καταστήματα κι αργότερα θα διατίθεται μέσω του προσωπικού site, phillanzon.com. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε κανένα τραγούδι του άλμπουμ του δεν συμμετέχει μέλος των Uriah Heep.
• Ίσως η τελευταία  συναυλία των Black Sabbath τον Φεβρουάριο στο Μπέρμιγχαμ, να μην είναι η τελευταία, αφού ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Tony Iommi άφησε ένα παράθυρο για μεμονωμένες εμφανίσεις. Πάντως ο Ozzy σχεδόν απέκλεισε την κυκλοφορία ενός προσωπικού του άλμπουμ αφού δήλωσε  «ότι είναι χάσιμο χρόνου και χρήματων, αφού κανείς δεν αγοράζει δίσκους πλέον». Ο ίδιος δεν σκοπεύει να αποσυρθεί αλλά θα συνεχίσει να εμφανίζεται σε περιοδείες .
• Έτοιμο το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του μπασίστα Marco Mendoza (Ted Nugent, Thin Lizzy, Black Star Riders). Τίτλος "Viva La Rock"και μαζί του παίζουν οι Søren Andersen κιθάρα και Morten Hellborn. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το προηγούμενο προσωπικό άλμπουμ του είχε κυκλοφορήσει το 2010 με τίτλο "Casa Mendoza".
• Το Νο1 του Billboard chart χτύπησε το καινούργιο άλμπουμ των Foo Fighters, "Concrete And Gold", ξεπερνώντας την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του τα 120.000 αντίτυπα! Το κλασικό άλμπουμ των White Zombie, La Sexorcisto: Devil Music Volume One" (1992) θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο σε 2.000 αντιτύπων. 



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου