NEWS OF THE WORLD (17/9/17)

• Ένα box set με 5 cd και 1 dvd θα κυκλοφορήσει στις 1η Δεκεμβρίου ο πρώην τραγουδιστής των White Lion, Mike Tramp. Το box set τιτλοφορείται "This & That (But A Whole Lot More)" και το υλικό των cd και του dvd είναι τραγούδια από την προσωπική του καριέρα αλλά θα περιέχει και κάποια καινούργια. Η κυκλοφορία του box set θα γίνει σε 1.000 μόνο κομμάτια.
• Τρία άλμπουμ των Pearl Jam θα επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο στις 10 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τα "Binaural", "Riot Act" και "Avocado" (ίσως το ξέρετε σαν Pearl Jam, ήταν το 8ο άλμπουμ τους) καθώς και πολλά singles που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν απ’ όλα τα άλμπουμ τους. Πρόσφατα το συγκρότημα είχε επανακυκλοφορήσει άλλα 5 studio άλμπουμ τους σε βινύλιο, τα "Ten", "Vs.", "Vitalogy", "No Code" και "Yield".
• Ο κιθαρίστας Gilby Clarke τελείωσε τις ηχογραφήσεις του καινούργιου προσωπικού του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το νέο έτος. Μαζί του special guest o Nikki Sixx. Στα τραγούδια του επερχόμενου άλμπουμ, παίζουν ακόμα οι Kenny Arronoff, Stephen Perkins [Jane’s Addiction), Matt Starr [Ace Frehley, Mr. Big) όλοι ντραμς , οι Sean McNabb [Quiet Riot, Dokken), Muddy Stardust, EJ Curse κι ο Nikki Sixx μπάσο.
• Στο καινούργιο video των Stone Sour με τίτλο "Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I), guest εμφάνιση κάνουν οι Steel Panther.
• Ένα από τα κλασικότερα άλμπουμ του αμερικάνικου thrash, το "Ignorance" των Sacred Reich θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο με bonus το τραγούδι Ignorance όπως ακούστηκε στη συλλογή (Metal Massacre V) και σε digipak CD με 4 demos και το . Ignorance (Metal Massacre V). Κι ο Tom Keifer θα δει το προσςωπικό του άλμπουμ "The Way Life Goes  να επανακυκλοφορεί σε Deluxe  έκδοση. Η ημερομηνία επανακυκλοφορίας του είναι η 2οη Οκτωβρίου και θα περιέχει bonus  2 καινούργια τραγούδια. Το ένα είναι το "With A Little Help From My Friends" των Beatles που ο Keifer ερμηνεύει στις συναυλίες του και το άλλο μια διασκευή του "Nobody's Fool" των Cinderella ντουέτο με την Lzzy Hale των Halestorm.
• Σύμφωνα με τον Klaus Meine, το γερμανικό συγκρότημα των Scorpions θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος της χρονιάς μια ακόμα ballad συλλογή με 2 ολοκαίνουργια τραγούδια.
• Επανέρχονται οι βρετανοί A.O.R, Airrace με καινούργιο τραγούδι που τιτλοφορείται Eyes Like Ice. Το καινούργιο άλμπουμ τους δεν έχει ακόμα τίτλο και φυσικά δεν έχει πάρει ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά ήδη το συγκρότημα έχει προγραμματίσει βρετανική περιοδεία στη χώρα του μαζί με τους ετοιμάσει περιοδεία με τους Lionheart. Όπως είπε ο κιθαρίστας Laurie Mansworth, στα ντραμς έχει έλθει ο γιός του Dhani (από τους The Treatment), ο τραγουδιστής Adam Payne κι η οργανίστας  Linda Kelsey Foster μαζί με το παλιό μέλος Rocky Newton στο μπάσο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου