NEWS OF THE WORLD (12/9/17)

• Ένα χρόνο κι ίσως παραπάνω από τις αποκαλύψεις για τα τσιλιμπουρδίσματα (σ.σ. τι λέξη κι αυτή!) του Ozzy, η σύζυγός του Sharon αποκαλύπτει ότι ο τύπος δεν κρατιέται.  Αυτή τη φορά μίλησε για έξη(!) εξωσυζυγικές σχέσεις: Μία Ρωσίδα έφηβη, μία μασέζ στην Αγγλία, μία στο Los Angeles και τη μαγείρισσά τους (σ.σ. ο έρωτας περνάει από το στομάχι).
• Οι Yes ανέβαλαν την προγραμματισμένη "Yestival" περιοδεία τους (διάβασε εδώ) μετά το θάνατο του γιού του τού κιθαρίστα Steve Howe, Virgil.
 • Οι Gypsy Soul έχουν γερά βιογραφικά σημειώματα. Ο τραγουδιστής Johnny Edwardsπου ήταν μέλος των Foreigner στο άλμπουμ τους Unusual Heat, o κιθαρίστας JK Northrup (πρώην XYZ και King Kobra) κι ο Larry Hart στο μπάσο επίσης πρώην King Kobra, κυκλοφορούν το άλμπουμ τους Winners And Losers.
• Kαινούργιο άλμπουμ έχουν κι οι γερμανοί Pink Cream 69. Τίτλος του 'Headstrong' και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου σε παραγωγή του Dennis Ward.
• Κι οι Nightrage προστέθηκαν στο line up των εμφανίσεων των Firewind και Rage. Το ελληνογερμανικό συγκρότημα του Μάριου Ηλιόπουλου θα εμφανιστεί στα Γιάννενα, Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.
Immortals over Greece 2017
Firewind
Rage
Nightrage
Ιωάννινα: Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου , Stage Ioannina
Θεσσαλονίκη : Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου , Principal club theater
Αθήνα : Σάββατο 16 Δεκεμβρίου , Gagarin 205
Προπωληση εισιτηριων 15 ευρώ (περιορισμένος αριθμός), 18 ευρώ ( υπόλοιπη προπωληση), 20 ευρώ ( ταμείο )
• Τα τέσσερα μέλη του πολωνικού death metal συγκροτήματος των Decapitated,  συνελήφθησαν από την αστυνομία της Καλιφόρνια με την κατηγορία απαγωγής  γυναίκας μετά την συναυλία τους στις 31 Αυγούστου στην πόλη Spokane!!! Μία γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία λίγο μετά τη 2 μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα 1ης Σεπτέμβρη, τα μέλη του συγκροτήματος την απήγαγαν μετά τη συναυλία, ενώ ο δικηγόρος τους δήλωσε πως υπάρχουν μάρτυρες πως  η γυναίκα με δική της θέληση επισκέφθηκε την μπάντα και πως αποχώρησε με τις καλύτερες συνθήκες. Καλά ξεμπερδέματα.
•  Δείτε ακόμα ένα video από το καινούργιο άλμπουμ των Steelheart (ουσιαστικά του Miljenko Matijevic) που τιτλοφορείται Through Worlds of Stardust. Το video που θα δείτε τιτλοφορείται “Lips of Rain”.
• Δείτε το video του Peter Rock (Πέτρος Σοφιανίδης) και το τραγούδι του Hard rock ride που  είναι διαθέσιμο σε Spotify, iTunes, Napster κτλ.
• Οι βρετανοί Electric Wizard θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Wizard Bloody Wizard". Στις 22 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει ο ντράμερ των Soundgarden και παλαιότερα των Pearl Jam και Temple of the Dog, Matt Cameron το νέο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Cavedweller".
• Στο πολυαναμενόμενο box set του Gene Simmons "The Vault" με ακυκλοφόρητο υλικό, θα υπάρχουν δυο demos με τα τραγούδια των Kiss, "Christine Sixteen" and "Got Love For Sale", με τη συμμετοχή των Eddie και Alex Van Halen.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου