ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΟ "ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ THRESHOLD


 Ένα όχι ιδιαίτερα παλιό άλμπουμ του Κώστα Τουρνά, το "Κλέβει ο καιρός" από το 2000, επανακυκλοφορεί σε βινύλιο στις 23 Σεπτεμβρίου.
Το "Κλέβει ο καιρός" είναι το 18ο άλμπουμ του Κώστα Τουρνά που κυκλοφόρησε σε CD και κασέτα από την BMG και τώρα είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί και σε βινύλιο! Να θυμίσουμε ότι και τα "Αερόστατο", "Το ροκ το Ελληνικό", "Ετσι ανάβει η νύχτα", "Πού θα κοιμηθείς απόψε" και "Τίποτα δεν μας φτάνει" που είχαν ακουστεί από το ραδιόφωνο. Η βινυλιακή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 300 αντιτύπα με νέο mastering και ανανεωμένο artwork σε μπλε (150 αντίτυπα) και λευκό (150 αντίτυπα) βινύλιο 180 γρ.
Οσοι παραγγείλουν το άλμπουμ απο εδω θα λάβουν και μια μεταξοτυπια 12"Χ12" αριθμημένη και υπογεγραμένη από τον Κώστα Τουρνά κατά τη διάρκεια του pre-order το LP θα πωλείται στην ειδική τιμή των 27Ε

Παραγγελίες εδω

Το βρετανικό συγκρότημα των Threshold, θα επανεκδόσει στις 5 Ιουλίου τα πρώτα 2 άλμπουμ του  Wounded Land(1993) και Psychedelicatessen(1994) σε cd και πράσινο βινύλιο σε καινούργιο remix και φυσικά remastered.

16/4/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου