ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: SIMONE SIMONS (Epica)/Mr. Big/MIKE CAMBPELL

 

Το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ ανακοίνωσε η τραγουδίστρια των Epica,  Simone Simons. Τίτλος του Vermillion, η ημερομηνία κυκλοφορίας του η 23η Αυγούστου και πρώτο video single το Aeterna, που συνέθεσε μαζί με τον Arjen Lucassen των Ayreon.
Έτοιμο προς κυκλοφορία ο καινούργιο άλμπουμ των Mr. Big. Τιτλοφορείται Ten και θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου. Τα 11 τραγούδια του, είναι συνθέσεις των Eric Martin και Paul Gilbert, μαζί με τους André Pessis και Tony Fanucchi. Τη θέση του εκλιπόντος Pat Torpey έχει πάρει ο Nick D'Virgilio και η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Jay Ruston και το συγκρότημα. Το συγκρότημα τελείωσε την αποχαιρετιστήρια ευρωπαϊκή περιοδεία του όπου δυστυχώς δεν πέρασε από την  χώρα μας, όπου έπαιξαν  ολόκληρο το άλμπουμ Lean into it.
O μόνιμος κιθαρίστας του Tom Petty και βασικό μέλος των Heartbreakers, Mike Campbell και οι Dirty Knobs θα κυκλοφορήσουν στις 14 Ιουνίου το άλμπουμ Vagabonds, Virgins & Misfits, με τις συμμετοχές των Graham Nash, Lucinda Williams, Chris Stapleton και του οργανίστα/πιανίστα των Heartbreakers, Benmont Tench.


    Αυτό είναι το τρίτο άλμπουμ των Knobs, αλλά το υλικό είναι γραμμένο εδώ και πολλά χρόνια. Τα τραγούδια είχαν δοθεί στον Tom Petty αλλά επειδή του είχα δώσει μεγάλο όγκο τραγουδιών, δεν ήταν δυνατόν να ηχογραφηθούν όλα. Έτσι επέλεξα κάποια από αυτά για τον καινούργιο δίσκο» λέει ο Campbell, με πρώτο video single να είναι το Dare to Dream, ένα spiritual τραγούδι όπως το χαρακτηρίζει ο Campbell, το οποίο προόριζε για τον Petty. O Mike Campbell έχει γράψει πολλές επιτυχίες για τον Tom Petty όπως τα Refugee, Runnin' Down a Dream, Stop Draggin' My Heart Around, The Boys of Summer (για τον Don Henley), You Got Lucky κ.α.

Στην αμερικάνικη περιοδεία, δεν θα παίξει μαζί τους ο ντράμερ τους Matt Laug γιατί πήρε τη θέση του Phil Rudd στους AC/DC και θα αντικατασταθεί από έναν πρώην Heartbreaker, τον Steve Ferrone, που έχει παίξει με όλο τον κόσμο ( από τον Michael Jackso και τον Eric Clapton στουςDuran Duran και στους Bee Gees!).


15/5/24  

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου