ΟΙ STEEL PANTHER ΜΑΖΙ ΜΕ GUS G KAI RONNIE ROMERO ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Στην συναυλία των Steel Panther στη Μονή Λαζαριστών , την Παρασκευή 12 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, θα παίξουν και οι Gus G. μαζί με τον Ronnie Romero ( Rainbow )!! Αυτό σημαίνει πως , μεταξύ άλλων κομματιών, θα ακουστούν και κομμάτια από τους Rainbow
Η εμφανιση αυτη ερχεται να επιστεγασει μια φιλια που διαρκει για πανω απο μια δεκαετια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Michael Starr είχε κάνει τη μοναδική guest εμφάνιση του στο πρώτο προσωπικό album του Gus G, I am the fire στον hard rock ύμνο, Redemption!
Έκτοτε ο Gus G . έχει περιοδεύσει πολλές φορές με τους Steel Panther και έχουν συνυπάρξει και επι σκηνής !
Οι ιδιοι οι Steel Panther είναι πολύ χαρούμενοι που ο καλός τους φίλος θα ειναι μαζι τους στη πρωτη συναυλία τους επί ελληνικού εδαφους και που το κοινό θα έχει την χαρά και τιμή σε δική τους συναυλία να ακούσει , μεταξύ αλλων κομματιών και τα αθάνατα κομμάτια των Rainbow που θα παρουσιάσουν ο Gus G. και η μπάντα του , μαζί με τον Ronnie Romero !
Αυτό κατανοείτε ότι κάνει την εμφάνιση τους ιδιαίτερα ξεχωριστή και το κοινό της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερα προνομιούχο στην πρώτη εμφάνιση τους στη χώρα μας, καθώς είναι μία μπάντα που δεν είναι εύκολο να δει οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε στιγμή! Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για την Αθήνα.
H προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στα παρακάτω σημεία:
Λάρισα: Snuff
Τρίκαλα Cardinal
Καβάλα Nemesis guitar school
Αθήνα Νο Remorse , Sirens
Θεσσαλονίκη Διωροφον, Nephilim, alone Dizzydolls, Ριχάρδος
Για εισιτήρια πατήστε εδώ 
 18/5/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου