ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ: ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ (και πέρασα ωραία)

 

Δεν μου αρέσει και δεν ενδιαφέρομαι να προβάλλω τον εαυτό μου μέσα από το… ίδιο του blog μου, αλλά θα κάνω εξαίρεση στη συνέντευξη που μου πήρε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος από το https://mythofrock.gr/. Αν έχετε διάθεση και χρόνο, διαβάστε την και να ευχαριστήσω το Δημήτρη που μετέφερε τα λόγια μου αυτούσια. Ο χρόνος γύρισε δεκαετίες πίσω όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη CBS, τα πρώτα χρόνια στο ραδιόφωνο, οι πρώτες επαφές με ξένους καλλιτέχνες, μια καταπληκτική φωτογραφία από το εφηβικό δωμάτιο μου (εποχή γυμνασίου, προσέξτε στην πόρτα την αφίσα των Εξαδάκτυλος, από τη μουσική εφημερίδα Μουσική Γενιά), το πρώτο κείμενο μου στο Ποπ Ροκ, τις επισκέψεις στις discotheque, το ρογρεσσιωε, τους ερασιτεχνικοί σταθμοί, το Star Radio, o Antenna FM και τόσα άλλα που θα τα βρείτε ενδιαφέροντα. Πατήστε εδώ

Οι φωτογραφίες σπίτι μου είναι του Χρήστου Κισατζεκιάν. Στη μαυρόασπρη με 2 μέλη των Eloy από τη συνέντευξη τύπου, την ημέρα της συναυλίας, στις υπόλοιπες νομίζω ότι αναγνωρίζετε τα πρόσωπα.  

Α.Ρ.

30/5/24  

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Πολλή πλάκα με το κεφαλάκι! Επίσης πολύ χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι παρατρεχάμενοι ήταν περισσότεροι από τους καλλιτέχνες! Ελλαδάρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή