ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: METALLICA (Live)/QUIREBOYS / OLIVER WAKEMAN

Τη συναυλία τους της 29ης Μαϊου 2024 στο Ippodromo Snai La Maura του Μιλάνου, θα κυκλοφορήσουν οι Metallica σε 2πλό cd. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ.
Το set list του  Milan, Italy - May 29, 2024
είναι:
"Creeping Death"
"For Whom the Bell Tolls"
"Holier Than Thou"
"Enter Sandman"
"72 Seasons"
"Too Far Gone?"
"Welcome Home (Sanitarium)"
"Shadows Follow"
"Orion"
"Nothing Else Matters"
"Sad But True"
"Lux Æterna"
"Seek & Destroy"
"One"
"Master of Puppets".


Οι Quireboys παρουσίασαν το video για το καινούργιο τραγούδι τους Raining Whiskey από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ τους Wardour Street, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου . Στο τραγούδι συμμετέχει ο Σκοτσέζος τραγουδιστής Frankie Miller ο οποίος έχει σταματήσει να ηχογραφεί από τότε που έπαθε ανεύρισμα, το 1994. Το Raining Whiskey δεν είναι καινούργιο τραγούδι αλλά αρκετά παλαιότερα, σύνθεση του Spike που το συνέθεσε το 2014 όταν έφτιαχνε το tribute άλμπουμ στον Frankie Miller, 100% Pure Frankie Miller αλλά το τραγούδι, δεν μπήκε στο τελικό track list, παρά στο live άλμπουμ του Spike, An Evening Of Frankie Miller (2021). H σύνθεση των Quireboys σε αυτό το άλμπουμ είναι Spike, Nigel Mogg, Chris Johnstone, Rudy Richman και ο Luke Morley των Thunder, με το άλμπουμ να είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλαιότερου μέλους τους Guy Bailey. Το Raining Whiskey θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου σε double A-side 7" single μαζί με το Jeez Louise και σε ψηφιακό τραγούδι .


Η κυκλοφορία του Wardour Street θα γίνει σε cd, βινύλιο, ψηφιακά και box set, που θα περιλαμβάνει το βινύλιο σε ροζ χρώμα, cd, κασέτα ειδικά για το box set , μεταξένιο κασκόλ, σφηνάκι ένθετο στίχων.
To Box Set μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ phttps://cadizmerchstore.com/collections/quireboyswardourstreet/products/quireboys-wardour-street-box-set-gig-ticketoster.

\To 11o άλμπουμ του κυκλοφόρησε ο οργανίστας/πιανίστας Oliver Wakeman, σε συνεργασία με την τραγουδίστρια Hayley Griffiths και τον Troy Donockle των Nightwish. Το άλμπουμ τιτλοφορείται Anam Cara. Και όλα τα κομμάτια του έχουν έντονο το κέλτικο στοιχείο ενώ στιχουργικά δεν έχουν ένα κοινό concept θέμα αλλά μιλούν για τις ανθρώπινες σχέσεις, για ανθρώπους που είναι μακριά ο ένας από τον άλλον, για ανθρώπους που δεν είναι πια μαζί μας. Όλα είναι μικρά χρονογραφήματα.

31/5/24

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου