NEWS OF THE WORLD (30/5/24)


 • Στα Χανιά Κρήτης κάνουν διακοπές, μήνα του μέλιτος η κιθαρίστρια του Alice Cooper, Nita Strauss και ο σύζυγός της Josh. Η φωτογραφία μιλάει από μόνης της και την πήρα από τη σελίδα του Κωνσταντίνου Κουζήγιαννη στο Facebook
• Ακυρώθηκε η ευρωπαϊκή περιοδεία 2024 των Fleshtones, συνεπώς ακυρώνεται και η συναυλία που επρόκειτο να γίνει στις 5 Ιουνίου στο An club. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων έχει ξεκινήσει από την Τρίτη 28 Μαίου. Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους online καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, το ποσό της αγοράς θα επιστραφεί αυτόματα στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή. Όσοι έχουν πληρώσει τα εισιτήριά τους με μετρητά σε κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να αποστείλουν με email στο info@laikaproductions.gr στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, ώστε να σας γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού. Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να αποστείλουν είναι:
● Κωδικός παραγγελίας
● ΙΒΑΝ
● Τράπεζα
● Δικαιούχος

• Αποχώρησε από τις Vixen η τραγουδίστρια Lorraine Lewis.
• Όλο και αυξάνονται τα video που μπαίνουν στο κλειστό club των 1.000.000.000 ( 1δις) views. Το καινούργιο μέλος είναι το The Sound Of Silence των Disturbed που έχει ανέβει από το Δεκέμβριο του 2015. Δείτε το εδώ
• Και για αυτούς που νομίζουν ότι η στήλη και ο Rockmachine.gr έχει μόνο νέα που αφορούν …παλιούς και …αρχαίους, να σας ενημερώσω ότι γιός του, Jon Bon Jovi, Jake, παντρεύτηκε την καλή του, ηθοποιό Millie Bobby Brown που έπαιξε τον ρόλο της Eleven στη σειρά Stranger Things. Στο επόμενο News of the World, πληροφορίες για τον κουμπάρο.

• «Η ιστορία του Φρανκενστάιν είναι παλιά και όμως ακόμα επίκαιρη. Το τέρας δημιουργήθηκε χωρίς να ερωτηθεί. Ο Φρανκενστάιν είναι άνθρωπος και όμως τον μισούν και τον φοβούνται όλοι». Με αυτά τα λόγια ο Wolf Hoffmann  μίλησε για το καινούργιο lyric video των Accept που τιτλοφορείται Frankenstein κι έχει εξαιρετικά γραφικά.

• Μετά από απουσία ενάμιση χρόνου από τις περιοδείες, οι Mercyful Fate ξεκίνησαν  από το Σαντιάγκο της Χιλής την Νοτιοαμερικάνικη περιοδεία τους. Το fan video είναι πολύ καλό και τα λέει….όλα. (ελπίζουμε να τους δούμε κι εδώ!)


• Αν και είμαι της άποψης ότι ειδήσεις του τύπου αυτής που ξεκινήσατε να διαβάζετε, δεν χωρούν στον Rockmachine.gr για τον απλό λόγο ότι ανήκουν στην κατηγορία "φάτε μάτια ψάρια», δεν μπορώ να μην γράψω για την The Heat of The Moment Tour των Asia που θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου στην Αμερική. Οι σημερινοί Asia είναι οι Geoff Downes πλήκτρα, John Mitchell (It Bites) κιθάρα,φωνή, Harry Whitley μπάσο και Virgil Donati ντραμς (και που δεν έχει παίξει). Εντάξει, αυτοί δεν είναι οι Asia, αλλά τους έβλεπα.
• «Τα τελευταία 11 χρόνια, έχουμε μιλήσει 2 φορές στο τηλέφωνο», είπε ο Jon Bon Jovi για τον Richie Sambora, διαλύοντας τις όποιες φήμες για επιστροφή του στο συγκρότημα.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, ο Doug Ingle, που ήταν ο ιδρυτής, βασικός συνθέτης ,οργανίστας και τραγουδιστής των Iron Butterfly.
• Θετικός σε ένα μια ακόμα αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath είναι ο Tony Iommi, συμφωνώντας  ότι ντράμερ θα είναι ο Bill Ward, που λόγοι υγείας δεν του επέτρεψαν να παίξει στην farewell tour.
• Καλοκαιρινή περιοδεία (Ιούνιο-Ιούλιο 2024) βγαίνουν οι Blackmores’s Night, αλλά μόνο στην Αμερική.
• Ακόμα ένα καινούργιο video single παρουσίασε ο Sebastian Bach, από το καινούργιο δίσκο του. Πρόκειται για το (Hold On) To The Dream, που μπορείται να δείτε.

• ΄Ένα κομμάτι της μουσικής ιστορίας βγήκε προς πώληση στη Νέα Υόρκη. Για τους θαυμαστές του John Lennon ή της Yoko Ono που τυχαίνει να έχουν περισσότερα από 5.000.000$ στην τσέπη τους, πωλείται το πρώτο διαμέρισμα του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, που βρίσκεται σ’ ένα διώροφο κτίριο σε στιλ σοφίτας στην οδό Broome 496 στο SoHo. Κατά τη δεκαετία του 1970, η περιοχή SoHo ήταν μια ακμάζουσα περιοχή, κυρίως για  καλλιτέχνες, καθώς τα διάφορα παλιά κτίρια αποθηκών, με τα τούβλα στην πρόσοψη και τις βιομηχανικές τους λεπτομέρειες, μετατράπηκαν σε διαμερίσματα ή στούντιο. Το ζευγάρι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1971, αφήνοντας το Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον χωρισμό των Beatles.
Στην αρχή έμειναν στο ξενοδοχείο St. Regis ή σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην οδό Bank 105 στο West Village. Όταν ο Lennon κυκλοφόρησε το δεύτερο σόλο άλμπουμ του, Imagine, αποφάσισαν να μείνουν οριστικά στην πόλη. Δεν είναι γνωστό πόσο το είχαν αγοράσει αλλά είναι σίγουρο ότι από το κατώφλι του πέρασαν δεκάδες καλλιτέχνες και ίσως και οι άλλοι 3 Beatles.

• Witches Of Salem τιτλοφορείται το 4ο video single των Saxon από το καινούργιο άλμπουμ τους Hell, Fire And Damnation, που έχει κυκλοφορήσει από την αρχή του χρόνου. Στο Witches Of Salem, Biff Byford εξερευνά την άδικη καταδίκη των γυναικών που πέφτουν θύματα στις δίκες μαγισσών του Salem και τον καθαρό φανατισμό και τη μαζική υστερία που επικρατούσε εκείνη την εποχή. "Αυτή είναι μια αμερικανική ιστορία, αλλά οι δίκες μαγισσών ξεκίνησαν στη Σκωτία, εξαπλώθηκαν στην Αγγλία και πέρα από τη θάλασσα στις αποικίες της Αμερικής", εξηγεί ο Byford. "Δεν ήταν "μάγισσες" παρά απλώς άτυχες. Οι γυναίκες, πραγματικά, κατηγορήθηκαν για τις ασθένειες όλων... είτε το άλογό σου πέθανε, είτε το γάλα ξίνισε, κατηγορούσαν τις γυναίκες».










Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου