ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ: BOX SET ΜΕ ΤΑ 4 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ BLACK SABBATH, ΕΠΟΧΗΣ TONY MARTIN/ QUEEN-ROCKS MONTREAL KASI GRATEFUL DEAD MARS HOTEL


 Καλώς το κι ας άργησε! Στις 31 Μαϊου θα κυκλοφορήσει το box set των Black Sabbath με τίτλο Anno Domini 1989-1995 με τα 4 άλμπουμ που ηχογράφησε το Μεγάλο Συγκρότημα με τραγουδιστή τον Tony Martin. Το box set περιλαμβάνει  remastered τα άλμπουμ Headless Cross(1989),Tyr(1990) και Cross Purposes(1994) καθώς και το Forbidden(1995) σε καινούργιο remix από τον Tony Iommi. Η cd έκδοση θα περιέχει τρία αποκλειστικά bonus κομμάτια, τα Cloak & Dagger από B-side και τα What's The Use και Loser Gets, που είχαν βγει μόνο στην Ιαπωνία. Το Anno Domini 1989-1995 θα κυκλοφορήσει σε 4πλό cd και 4πλό βινύλιο όπου και οι 2 εκδόσεις θα συνοδεύονται από 40σέλιδο booklet και αφίσα της περιοδείας Headless Cross. Για την ώρα, δεν έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία τους, ξεχωριστα!



Λίγο μετά την προβολή της ταινίας, οι Queen επανακυκλοφορούν στις 10 Μαϊου το Rock Montreal σε deluxe έκδοση σε διάφορα formats, 2πλό Blu-ray, 4πλό 4K Ultra High Definition, 2πλό CD και 3πλό βινύλιο. Η ηχογράφηση έγινε στο Forum του Μόντρεαλ, μπροστά σε 18.000 κόσμο, στην περιοδεία του The Game(1981) και το άλμπουμ ο Brian May το χαρακτήρισε “live and dangerous». Μεταξύ των τραγουδιών που περιέχει είναι και τα In Another One Bits The Dust,  Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You, Let Me Entertain You, Somebody To Love, Killer Queen, Now I'm Here,Keep Yourself Alive, Flash, Bohemian Rhapsody, Tie Your Mother Down, Sheer Heart Attack κ.α.


Οι Grateful Dead θα επανακυκλοφορήσουν στις 27 Ιουνίου, το άλμπουμ τους Mars Hotel που έκλεισε 50 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του. Η καινούργια έκδοση θα είναι τριπλή 3 cd Deluxe Edition και θαν περιέχει live ακυκλοφόρητη συναυλία τους και πολλά bonus τραγούδια τους. Το Mars Hotel θα επανακυκλοφορήσει και σε βινύλιο 180 γρμ. Και σε picture disc. Η συναυλία τους προέρχεται από εμφάνισή τους στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, Reno (1974).

28/3/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου