ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΩΝ COLDPLAY


 Κανονικά θα διεξαχθούν οι δύο προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου στο OAKA όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησης στα social media με την ανασκόπηση της εβδομάδας! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock(;) μας θυμίζει ότι και οι δύο συναυλίες του συγκροτήματος είναι sold out. Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything's not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους»

Λίγο μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, η διοργανώτρια εταιρία έκανε μια ανάρτηση στο Facebook για να ενημερώσει τον κόσμο ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά».
Αναλυτικά η ανάρτηση της εταιρίας
«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:
Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα,
O πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.
Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό.
In a sky full of stars we‘ll see you soon!
...
Dear Coldplay fans, we have some exciting news to share!
The Greek Prime Minister, Mr. Kyriakos Mitsotakis, announced in his weekly message that the restoration works at the OAKA are progressing rapidly. This development allows for the reopening of the Olympic Stadium no later than mid-April. As a result, the scheduled Coldplay concerts on June 8 and 9 will proceed as planned.
In a sky full of stars we‘ll see you soon!»

11/2/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου