ΟΙ KORN, PLANET OF ZEUS, LOATHE ΚΑΙ MANESKIN ΣΤΟ EJECT

Τον ερχομό των Korn, στην Αθήνα, ανακοίνωσε το Ejekt Festival! Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στις 22 Ιουλίου 2024 στο ΟΑΚΑ-P5! Για εισιτήρια πατήστε εδώ Την ίδια ημέρα θα εμφανιστούν κασι οι Spiritbox
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Korn είναι το συγκρότημα που δημιούργησε το nu metal και άλλαξε για πάντα την πορεία του σκληρού ήχου, φέρνοντας τον στο ραδιόφωνο και το mainstream κοινό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία όλου του rock ήχου, με μια απίθανα επιτυχημένη καριέρα τριών δεκαετιών.
Οι διακρίσεις και τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους: πάνω από 40.000.000 πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως! 15 κυκλοφορίες τους έχουν βρεθεί στο Top10 των αμερικανικών charts και 8 στο Top5! 10 κυκλοφορίες τους έχουν γίνει πλατινένιες, από τις οποίες οι 3 πολυπλατινένιες! Είναι ένα από τα ελάχιστα ονόματα που έχουν καταφέρει να ανέβουν δύο (!) φορές στο νο1 του Billboard μέσα σε 12 μήνες (!), όπως έκαναν τα άλμπουμς “Follow The Leader” (1998) και “Issues” (1999). Έχουν κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα 2 Grammy (8 υποψηφιότητες) και 2 MTV Video Music Awards (11 υποψηφιότητες).
Με το ομώνυμο ντεμπούτο τους του 1994, οι Korn κυριολεκτικά ανανέωσαν τη metal μουσική, φέρνοντας κάτι πραγματικά καινούργιο που μιλούσε στη νέα γενιά κοινού και δημιούργησε ένα τετάστιο ρεύμα που επέτρεψε στον σκληρό ήχο να βρεθεί στις κορυφές των charts. Με ύμνους όπως τα “Blind”, “Freak On A Leash”, “A.D.I.D.A.S.”, “Coming Undone”, “Falling Away From Me”, “Got The Life”, “Here To Stay”, “Get Up”. “Word Up” και πολλά άλλα τραγούδια τους, οι Korn σάρωσαν τα πάντα και άνοιξαν το δρόμο για συγκροτήματα όπως τους Limp Bizkit, Slipknot. Machine Head, Sepultura.
Η μουσική τους είναι πια τμήμα της ποπ κουλτούρας, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί σε σειρές (“South Park”, “The Simpsons”, κλπ), ταινίες (“End of Days”, “I Know What You Did Last Summer”, “The Crow: City of Angels”, “Lara Croft Tomb Raider”, κλπ).

30 χρόνια μετά, οι Korn έχουν ένα απίστευτα πιστό κοινό, με τα τραγούδια τους να συγκεντρώνουν δισεκατομμύρια streams στις διάφορες πλατφόρμες και το όνομά τους να φιγουράρει ως headlining στα σημαντικότερα φεστιβάλ του πλανήτη.
Άλλα δύο ονόματα ανακοινώθηκαν για το Eject Festival 2024. Μαζί με τους Korn και τους Spiritbox στις 22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, θα παίξουν και Planet of Zeus και Loathe, κάνοντας την ημέρα μια από τις δυνατότερες του φετινού καλοκαιριού.
Για τους Loathe αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα, με το πολυάριθμο κοινό τους να αδημονεί να δει ζωντανά ένα από τα πλέον ανερχόμενα και καυτά ονόματα της πρόσφατης δεκαετίας. Με εκατοντάδες εκατομμύρια streams και υποψηφιότητες για βραβεία (Metal Hammer Golden Gods Awards, Heavy Metal Awards), η βρετανική μπάντα ηγείται του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, μπολιάζοντας την με nu-metal, post-metal, shoegaze, ambient και emo στοιχεία.
Ο ήχος των Loathe δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα, καθώς στα 3 studio άλμπουμς τους αλλάζουν διαρκώς. Κάπου ανάμεσα στους Deftones και τα soundtracks, είναι μάστορες της κινηματογραφικής αισθητικής, συνδυάζοντας την ατμόσφαιρα με την ένταση. Επί σκηνής, το αποτέλεσμα είναι μαγικό, καθώς αυτός ο πελώριος ήχος με την υποβλητική παρουσία τους δημιουργούν ένα θέαμα που δεν μοιάζει με κάτι άλλο.
Οι Planet of Zeus είναι το τοτεμικό συγκρότημα του εγχώριου κιθαριστικού ήχου του αιώνα μας. Με την αξιοσημείωτη δισκογραφία και τις αμέτρητες περιοδείες στην Ευρώπη και την Ελλάδα, άνοιξαν το δρόμο και ηγήθηκαν στη νέα ροκ σκηνή της χώρας.
Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα και πληροφορίες για το EJEKT Festival 2024.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Arena: 57 ευρώ, 62 ευρώ. Πατήστε εδώ
VIP: 150 ευρώ
Πωλούνται και διήμερα εισιτήρια σε συνδυασμό με την ημέρα των Bring Me The Horizon.
Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέτες.
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις στείλτε email στο info@ejekt.gr ή καλέστε μας στο 210 9636489, Δε-Πα 10:00 – 17:00.
Τα παιδιά άνω των 8 ετων, χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδο τους στο φεστιβάλ.
Πληροφορίες: www.ejekt.gr


ΚΑΙ ΟΙ MANESKIN ΣΤΟ EJEKT

Οι Maneskin στο EJEKT Festival 2024!

Tο απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, ως headliner του φετινού EJEKT.

Από τη στιγμή που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2021, το ιταλικό συγκρότημα έχει παρασύρει σαν τυφώνας τα πάντα και έχει κάνει το κοινό να παραληρεί απ΄άκρη σε άκρη του πλανήτη, θυμίζοντας εποχές από το παρελθόν, όταν οι καλλιτέχνες ήταν πραγματικά είδωλα για τους οπαδούς τους. Αυτή την απίστευτη ενέργεια τους θα απολαύσουμε επιτέλους κι εμείς στην Ελλάδα, στις 23 Ιουλίου στο EJEKT Festival. Ετοιμαστείτε για τη σαγηνευτική και αινιγματική περσόνα του Damiano. Ετοιμαστείτε για “Beggin”, “I Wanna Be Your Slave”, “Supermodel”, “Zitti E Buoni”, “The Loneliest”! Εκτός από τους Maneskin (που θα εμφανιστούν στις 23 Ιουλίου), το EJEKT Festival έχει ήδη ανακοινώσει τους Korn και τους Spiritbox για τις 22 Ιουλίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα από το φετινό line-up.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Zone A (Front Of Stage) – 100 euros (early bird), 120 euros
Zone B (Arena G/A) – 70 euros (early bird), 75 euros, 80 euros
VIP – 170 euros (early bird), 200 euros, 230 euros

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με ξεχωριστή είσοδο, bar και τουαλέτες.

Εισιτήρια για ΑμεΑ
Για τα ΑμεΑ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων για ΑμεΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με email στο info@ejekt.gr ή να τηλεφωνικά στο 210 9636489, Δε-Πα 10:00 – 17:00.

Εισιτήρια για παιδιά
Δεν απαιτείται εισιτήριο για τα παιδιά έως και 7 ετών.
Δεν επιτρέπονται παιδιά έως και 9 ετών στην Ζώνη Α (Front Of Stage).

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο της More. Για ηλεκτρονικά εισιτήρια πατήστε εδώ.

Οι πωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

30/12/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου