ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: RONNIE JAMES DIO (dvd, Blu-ray)/FIREWIND/K.K. DOWNING's KK'S PRIEST


 Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Ronnie James Dio με τίτλο Dio: Dreamers Never Die, θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου σε DVD και Blu-ray+4K αλλά και σε special deluxe έκδοση που θα περιέχει DVD + Blu-ray με αποκλειστικό merchandise. Όλες οι εκδόσεις θα περιέχουν 20λεπτη ταινία με bonus υλικό, αφίσα, Mouse pad, μαγνητάκι και pink των Elf.Το ντοκιμαντέρ είχε προβληθεί στο περυσινό Gimme Sheleter Festival σε ένα κατάμεστο Gagarin!
Καινούργιο live άλμπουμ, το τρίτο στην καριέρα τους, έχουν οι Firewind. Τίτλος του Still Raging και θα κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου σε 2cd/dvd και Blu-ray + 2CD. «Οι Firewind έχουν κλείσει 20χρόνια καριέρας και στην αρχή το μόνο που είχαμε σκεφτεί ήταν να επανακυκλοφορήσουμε το πρώτο άλμπουμ μας. Με την πανδημία να υποχωρεί., αρχίσαμε τις συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική και οι 2 συναυλίες που δώσαμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου 2022)για τα 20 χρόνια μας, μάς οδήγησαν στην ιδέα να κυκλοφορήσουμε τη συναυλία της Θεσσαλονίκης στο Principal Club Theaters, σε cd/dvd και Blu ray. Δείτε το "Orbitual Sunrise" από το Still Raging. Η σημερινή σύνθεση των Firewind είναι Gus G. Κιθάρα, Herbie Langhans τραγούδι, Petros Christo μπάσο και Jo Nunez ντραμς.


Σχεδόν 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, οι KK'S Priest, το συγκρότημα του πρώην κιθαρίστα των Judas Priest, K.K. Downing επιστρέφει με καινούργιο δίσκο. Τίτλος του The Sinner Rides Again και η  κυκλοφορία του θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου. Μαζί του οι Tim "Ripper" Owens τραγούδι, A.J. Mills κιθάρα, Tony Newton μπάσο και Sean Elg ντραμς. Θέλοντας να αξιοποιήσουν το πρώτο καλό τους άλμπουμ αλλά και τις κριτικές που πήρε, οι KK'S Priest προσπαθούν να διπλασιάσουν τη μελωδική δύναμη του ντεμπούτου τους, που το περιοδικό  Metal Hammer U.K. χαρακτήρισε ως "εξαιρετικά απολαυστικό".

Ο K.K. είπε ότι με το The Sinner Rides Again, θέλουν να συνεχίσει την κληρονομιά του παραδοσιακού rock/metal, στο οποίο είχε την τύχη να είναι μέρος για περισσότερα από 50 χρόνια. Το καινούργιο άλμπουμ, δημιουργήθηκε για να οδηγήσει τον ακροατή σε ένα ταξίδι που είναι και τα δύο, πραγματικό και φανταστικό με τους χαρακτήρες του, αν και μερικές φορές διφορούμενο. Αυτά τα τραγούδια επιτρέπουν στη φαντασία όλων των ακροατών του heavy metal υπέροχου είδους μουσικής να ξεφύγει από την πραγματικότητα και να ενωθεί μαζί μας για να συνεχίσουμε την εμπειρία μας στο heavy μέλλον μας».

10/7/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου