ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AC/DC, ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PANTERA KAI ΕΠΙΣΗΜΟ MERCHANDISING ΑΠΟ ΤΟΝ JIMI JENDRIX

Το The Thread Shop που είναι το επίσημο merchandising τμήμα της Sony Music Entertainment, σε συνεργασία με τα Authentic Hendrix LLC και Experience Hendrix L.L.C., παρουσίασαν το επίσημο online κατάστημα με εγκεκριμένα προϊόντα του Jimi Hendrix. Στην πρώτη παρουσία του on line καταστήματος, παρουσιάζονται δεκάδες προϊόντα που αφορούν το μεγάλο κιθαρίστα όπως είδη ρουχισμού, accessories και συλλεκτικά είδη. Στα είδη ρουχισμού, οι επιλογές είναι πολλές όπως  Hoodies, t-shirts, στρατιωτικό πουκάμισο, σκούφους, καπέλα κ.α. Η διεύθυνση για να το επισκεφτείτε είναι authentichendrix.com.
  Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού άλμπουμ των Pantera "Cowboys From Hell", το συγκρότημα παρουσίασε μια σειρά προϊόντων που βασίζονται στο άλμπουμ. Μπορείτε να τα αποκτήσετε από εδώ.

Η Zee Productions θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου μια καινούργια σειρά με 4 εξώφυλλα των AC/DC, σε μορφή παζλ. Οι τους είναι "Highway To Hell", "If You Want Blood", "Let There Be Rock" και "Black Ice", όλα των 500 κομματιών , ενώ το "Highway To Hell" θα κυκλοφορήσει και σε 1.000 κομμάτια στις 18 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ. Για μια ακόμα φορά μαθαίνουμε νεά για το συγκρότημα από τρίτη πηγή, αυτή τη φορά από τον Dee Snider που ισχυρίζεται ότι το καινούργιο άλμπουμ των AC/DC είναι έτοιμο και η όποια καθυστέρηση οφείλεται στα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας. Γεγονός είναι, ότι αρχή του συγκροτήματος είναι η σχεδόν μηδενική ενημέρωση.

31/7/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου