NEWS OF THE WORLD (1/8/20)

• Με φωτογραφία από το studio στο Αννόβερο συνόδευσαν οι Scorpions την ανάρτησή τους για το νέο άλμπουμ τους που όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμο. Αναμένεται η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του που έχει να κάνει με το χρόνο που θα μπορέσουν τα συγκροτήματα να βγουν περιοδεία. Τον Οκτώβριο αναμένεται το καινούργιο, άτιτλο για την ώρα, άλμπουμ των Armored Saint.
• Αξίζει να δείτε το πολύ καλό αν και «βαρύ” video του Fish, με τίτλο Garden Of Remembrance, μέσα από το καινούργιο άλμπουμ του Weltschmerz που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Ta γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τις ημέρες που προέκυψε το lockdown και δείχνει ένα ζευγάρι να χωρίζεται από ένα μεγάλο γυάλινο τοίχο, ακόμα κι όταν βρίσκονται στην παραλία. Αυτός ο γυάλινος τοίχος στην παραλία αρχικά συμβόλιζε το χωρισμό του ζευγαριού, ωστόσο κατέληξε να πάρει ένα άλλο νόημα, καθώς οι οικογένειες χωρίστηκαν λόγω του εγκλεισμού Τα γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στη Σκοτία αλλά λόγω του lockdown έγιναν στο Essex σε σκηνοθεσία των David Lam και Hannah Thompson που είναι η κόρη του Fish.Τα μέτρα κοινωνικής απόστασης  αντικατοπτρίζονται μέσα στους στίχους του τραγουδιού, με τα γυρίσματα που αφορούν τον ίδιο τον Fish να γίνονται μπροστά από μια λευκή οθόνη στο σπίτι του και στη συνέχεια η γκαλερί γύρω του δημιουργήθηκε ως ένα μινιατούρα τρισδιάστατο μοντέλο στο οποίο μεταφέρθηκε η φιγούρα του.
• Ακόμα μια συλλογή, αυτή τη φορά σε 2πλό cd και διπλό βινύλιο, θα δουν οι Slade να κυκλοφορεί στις 2 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Cum On Feel The Hitz" και θα περιέχει συνολικά 43 τραγούδια-επιτυχίες τους με το 2πλό βινύλιο να περιέχει 24 Hits.
Στο
"Cum On Feel The Hitz"θα ακούσετε τα 6 Νο1 των Slade στο βρετανικό chart ("Coz I Luv You", "Take Me Bak 'Ome", "Mama Weer All Crazee Now", "Cum On Feel The Noize", "Skweeze Me, Pleeze Me" και "Merry Xmas Everybody") κι άλλα 16 τραγούδια τους που μπήκαν στο Top 10. Ειδικά το "Merry Christmas Everybody" (1973) που είναι το πιο αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Βρετανών.
• Σύμφωνα με συνέντευξη του μπασίστα Joey DeMaio το lockdown βοήθησε τους Manowar να επισπεύσουν διάφορα projects. Το πρώτο είναι το DVD/Blu-ray σε παραγωγή 8K από συναυλία τους στο Μεξικό και το δεύτερο είναι οι ηχογραφήσεις του EP, 'The Final Battle II' που μάλλον θα κυκλοφορήσει το 2021.
• Ακούστε ένα από τα τρία καινούργια τραγούδια του Robert Plant που φιλοξενούνται στην καινούργια συλλογή του "Digging Deep: Subterranea". Τίτλος του κομματιού "Charlie Patton Highway (Turn It Up - Part 1)».
• Ποινή κάθειρξης 25 ετών αντιμετωπίζει ο πρώην κιθαρίστας των Manowar, Karl Logan μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν σε σχέση με την παιδοφιλία.
• Με τα μέλη των Damn Yankees να αφήνουν πολλά περιθώρια για μια επανασύνδεση και φυσικά περιοδεία (όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες), ο Jimmy Page θεωρεί απίθανη μια επανασύνδεση των Led Zeppelin.
• Ένα καινούργιο κομμάτι παρουσίασε ο Καναδός Aldo Nova. Τίτλος του "When All Is Said And Done" και προέρχεται από την rock opera "The Life And Times Of Eddie Gage". Τον συνοδεύουν οι Billy Carmassi ντραμς, Timothy Gaines μπάσο και Mike Bruno κιθάρα.
• Μέσα από το καινούργιο του ορχηστρικό άλμπουμ The Red Planet, ο Rick Wakeman παρουσίασε το streaming για το κομμάτι του Ascraeus Mons.
• Το προσωπικό του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των King Crimson, Jakko Jakszyk. Τίτλος του Secrets & Lies και μαζί του παίζουν οι συνοδοιπόροι του στους King Crimson Robert Fripp, Gavin Harrison, Tony Levin και Mel Collins και ακόμα ο μπασίστας των Level 42, Mark King, ο Peter Hammill των Van Der Graaf Generator και οι  Al Murray και Joh Giblin.
• Δείτε ένα χορταστικό 5λέπτο video με τον μπασίστα των Metallica Robert Trujillo να παρουσιάζει την deluxe έκδοση του box set"Metallica And San Francisco Symphony: S&M²".
• Δείτε μια σπάνια κι αρχαία εμφάνιση των Yes όταν ακόμα μέλη τους ήταν οι Tony Kaye πλήκτρα και Bill Bruford ντραμς, δηλαδή πριν έλθουν οι Alan White και Rick Wakeman. Η εμφάνιση είναι από το  Beat Club της Γερμανίας και η μετάδοση έγινε από το o ARD / Radio Bremen.
















Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου