NEWS OF THE WORLD (23/5/18)

• Στην Ασία θα περιοδεύουν τον Νοέμβριο οι Guns’n’Roses αρχής γενομένης από την Τζακάρτα της Ινδονησίας. Εν τω μεταξύ η τεράστια επιτυχία της αμερικάνικης περιοδείας, ξαναέφερε μέσα στα πρώτα 200 του Billboard το' "Greatest Hits" και συγκεκριμένα στο  No 113 με πωλήσεις για την εβδομάδα της 10ης Μαίου 6.000 αντιτύπων. Οι συνολικές πωλήσεις του "Greatest Hits" στην Αμερική ξεπερνούν τα 6.000.000 αντίτυπα. Παράλληλα το συγκρότημα δημοσιοποίησε το πρώτο "ακατάλληλο" video "It's so easy".

• Κι ενώ οι Def Leppard έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν τα τραγούδια του επόμενου άλμπουμ τους, ο κιθαρίστας των Cult,  Billy Duffy κι ο τραγουδιστής Ian Astbury ψάχνουν για παραγωγό που θα δουλέψει μαζί τους στο καινούργιο άλμπουμ τους.
• Σοβαρά τραυματισμένος βρίσκεται σε νοσοκομείο ο τραγουδιστή/πιανίστας των καναδών Guess Who, Burton Cummings. O Cummings ενεπλάκει σε τροχαίο ατύχημα όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο που είχε παραβιάσει το κόκκινο.
• Ο μεγάλος Joe Lynn Turner δεν το βάζει κάτω με τίποτε. Πριν ένα περίπου μήνα αντιμετώπισε σοβαρό καρδιακό πρόβλημα κι αφού πήρε ειξητήριο  από το νοσοκομείο, τώρα μας παρουσιάζει το lyric video για το τραγούδι "The Road To Hell" από το ομώνυμο πέμτπο άλμπουμ των Sunstorm που θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου.

·  

•  Μετά την εμφάνιση τους στο Rocklahoma Festival 2018 τον Μαίου, οι Marplerun θα περιοδεύσουν  σε 11 πόλεις του Καναδά για την προώθηση του άλμπουμ "Partykrasher"!
•  Ακόμα μια ημέρα προσέθεσαν οι Calexico στο Ηρώδειο. Μετά την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 όπου τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, προστέθηκε και η Τετάρτη 4 Ιουλίου, πάντα στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Έτσι λοιπόν, οι Calexico, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και η διοργανώτρια εταιρία, ανακοίνωσαν πως εξασφάλισαν μια επιπλέον ημερομηνία, απόλυτα ταιριαστή με τη διαθεσιμότητα του αρχαίου μνημείου και το touring schedule της μπάντας.
Δείτε το  video του "Hounds Of Justice" από το καινούργιο άλμπουμ των Primal Fear, "Apocalypse" που θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου.  Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει σε CD, CD/DVD, Box set που θα περιλαμβάνει το CD/DVD και T-shirt και σε βινύλιο σε κόκκινο αλλά και μπλε χρώμα.

• Η περιοδεία των Πυξ Λαξ θα περάσει από τη Λάρισα την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο Στάδιο Αλκαζάρ, στην Πάτρα το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, την Πέμπτη 12 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Σάββατο 28 Ιουλίου στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο PAOK Sports Arena.
Στα Ιωάννινα θα παίξουν το  Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στο θέατρο Ε.Η.Μ. Φρόντζου (Λόφος Αγ. Τριάδος, Ιωάννινα TK: 45333Tηλ: 26510 21011) με τας εισιτήρια να τιμώνται Προπώληση: 15€, ταμείο: 17€. Σημεία προπώλησης για Ιωάννινα: Indian Rock CAFÉ
Ανεξαρτησίας 14
2651 073190
Σε όλη την Ελλάδα Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Καταστήματα Cosmote
www.tickethouse.gr
Για τις online αγορές καθώς και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση
Αθήνα
TICKET HOUSE Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608366

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου