NEWS OF THE WORLD (18/5/18)


• Το συγκρότημα του ντράμερ των Emerson Lake and Palmer, Carl Palmer’s ELP Legacy θα κυκλοφορήσει΄στις 29 Ιουνίου ένα διπλό live αλμπουμ σε 2CD/DVD. Ηχογραφήθηκε στο Tralf Music Hall του Buffalo και περιλαμβάνει ολόκληρο το άλμπουμ των ELP, Tarkus ενώ το DVD παρουσιάζει το κλασικό άλμπουμ του μεγάλου αγγλικού progressive συγκροτήματος, Pictures At An Exhibition - A Tribute To Keith Emerson, βιντεοσκοπημένο στο Olympia Theate του  Miami το 2016.
• Τρία κλασικά άλμπουμ των Saxon επανακυκλοφόρησαν στις 25 Μαίου, τόσο σε βινύλιο όσο και σε cd Πρόκειται για τα θρυλικά "Denim And Leather", "Power & The Glory" και "Crusader", όπου οι εκδόσεις βινυλίου θα περιέχουν ένθετο με στίχους, ενώ τα cd 24σέλιδο ένθετο καθώς και bonus υλικό με demos, remixes και live ηχογραφήσεις! Εν τω μεταξύ για τις 27 Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τα άλμπουμ τους "Innocence Is No Excuse", "Rock The Nations" και "Destiny".
• Πέθανε σε ηλικία 69 ετών η Καναδή ηθοποιός Margot Kidder, που έγινε γνωστή με τον ρόλο της Lois Lane στην πρώτη σειρά ταινιών του Superman. Η Kidder είχε παίξει δίπλα στον Christopher Reeve σε 4 ταινίες Superman και γενικά έπαιξε σε περισσότερες από 70 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Μεταξύ άλλων, είχε εμφανιστεί στην ταινία "The Great Waldo Pepper" και στην παιδική σειρά "R.L. Stine's The Haunting Hour", για την οποία κέρδισε βραβείο Έμμι. Το 2004 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά "Smallville", θέμα της οποίας ήταν τα παιδικά χρόνια του Σούπερμαν.Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί.
• Ο πρώην τραγουδιστής των Iced Earth και Pyramaze, Matt Barlow κι ο οργανίστας Jonah Weingarten (με προϊστορία σε Pyramaze και Ashes to Ares) σχημάτισαν τους We are Sentinels με το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους να αναμένεται στις 6 Ιουλίου.
• Δείτε το making of video που ετοίμασαν οι Johnny Gioeli και Deen Castronovo για το πρώτο άλμπουμ συνεργασίας τους με τίτλο "Set The World On Fire".
• Για μια ακόμα φορά οι The Rolling Stones ανοίγουν το θησαυροφυλάκιο τους και παρουσιάζουν την ηχογράφησή τους στο San Jose το 1999. Θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου με τίτλο No Security: San Jose '99 σε DVD, Blu-ray, DVD/2CD και τριπλό βινύλιο, από τη σειρά επανεκδόσεων του συγκροτήματος From The Vault. Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από τα καινούργια τραγούδια τους παίζουν πολλά κλασικά μπαλιά όπως τα Midnight Rambler, Out Of Control, Some Girls αλλά και το Saint Of Me που δεν το παίζουν live συχνά.
• Στο δρόμο που έχουν χαράξει δεκάδες συγκροτήματα μπήκαν και οι Def Leppard που σε συνεργασία με την Seattle’s Elysian Brewing Company παρουσίασαν στην αγορά την Def Leppard Pale .Παράλληλα το συγκρότημα παρουσίασε ένα καινούργιο lyric video για το τραγούδι τους Pour Some Sugaron me για να προωθήσουν την κυκλοφορία του Volume One  (διάβασε εδώ τι είναι το Volume One).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου