ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ SCORPIONS: «ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΟΥΒΟ»!!!

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 22 Μαϊου οι Klaus Meine και Rudolph Schenker (τραγουδιστής και κιθαρίστας των Scorpions) για να παραστούν σε συνέντευξη τύπου σχετικά με την επερχόμενη συναυλία τους με τη συνοδεία ορχήστρας στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της 16ης Ιουλίου. Τη συνέντευξη προλόγισε η Μαρία Παπαλάμπρου και εξήγησε πως έγινε η προετοιμασία για την συναυλία των Scorpions με την ορχήστρα Αθηνών και ακολούθως το λόγο πήρε ο  Στέφανος Τσιαλής από την ορχήστρα Αθηνών που είπε πως είναι πρόκληση να παίξει με τόσο καταξιωμένους μουσικούς σε μια τόσο ιδιαίτερη συναυλία.
Οι Klaus Meine και  Rudolph Schenker δήλωσαν χαρούμενοι που θα ξαναπαίξουν στη χώρα μας και σε αυτό το μοναδικό χώρο. Είπαν ακόμα ότι νιώθουν σαν το σπίτι τους όταν έρχοται στην Ελλάδα, καθώς βλέπει γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα. Προσέθεσε πως είναι ένα διαφορετικό event, ένα πολιτιστικό event που αδημονεί να ζήσει γιατί είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην ζωή του καθενός. Μάλιστα ο Schenker αναφέρθηκε στην αγάπη που νιώθει και για τον σύνδεσμο που υπάρχει μέσα στην καρδιά του για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, λόγω του πατέρα του που είχε μελετήσει τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς και πόσο χαρούμενος είναι που έρχονται για άλλη μια φορά.
Θετικά σχόλια απέσπασε η δήλωση του Meine σχετικά με την πρόσφατη απώλεια του Γιάννη Κουτουβού, όπου είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλο μας, τον εκλιπόντα Γιάννη που πάντοτε μας υποστήριζε στην Ελλάδα… πραγματικά μας λείπεις».
Τέλος από τις όμορφες στιγμές της συνέντευξης  τύπου ήταν η στιγμή που το επίσημο φαν κλαμπ του συγκροτήματος τους έκανε δώρο δύο κρασιά με ετικέτα το λογότυπο της μπάντας!!!
Φωτό: Official Greek fan club Scorpions
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου