Οι Clutch επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 συναυλίες, την Πέμπτη 21 Μαΐου, στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 23 Μαΐου, στο Floyd Live Music Venue, στην Αθήνα.
Η προπώληση έχει ξεκινήσει με αρχική τιμή 39€ για περιορισμένο χρόνο.
Οι Clutch δημιουργήθηκαν το 1991, στο Maryland των ΗΠΑ με το lineup τους να παραμένει Tim Sult (κιθάρα), Dan Maines (μπάσο), Jean-Paul Gaster (ντραμς) και Neil Fallon (φωνή, κιθάρα). Από το ντεμπούτο άλμπουμ τους μέχρι σήμερα, παραμένουν απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουν, ξεπερνώντας συνεχώς τον εαυτό τους και μεγαλώνοντας, εμπορικά και καλλιτεχνικά, με κάθε νέο τους βήμα.
Εκεί που πραγματικά μεγαλουργούν είναι η σκηνή, αφού πρόκειται για μια μπάντα που ζει για να δίνει συναυλίες, μπροστά σε οπαδούς κάθε ηλικίας. Στη χώρα μας το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές και το ίδιο θα συμβεί και σε αυτή την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους, τέσσερα χρόνια μετά την σπουδαία εμφάνισή τους στο Release Athens! Γι εισιτήρια πατήστε εδώ
7/12/25

Δημοσίευση σχολίου