NEWS OF THE WORLD (23/5/24)


 • Την πρώτη συναυλία με τους Skid Row έδωσε η τραγουδίστρια των Halestrom, Lzzy Hale  που αντικατέστησε τον Erik Grönwall που αποχώρησε λόγω υγείας. Η συναυλία ήταν στο  Walker's Bluff Casino Resort στο Carterville του Illinois και πάρτε μια δόση του πως είναι να ακούς τα τραγούδια των Skid Row από γυναικεία φωνή.
• Οι Firehouse, συνεχίζουν την καριέρα τους, αντικαθιστώντας τον θανόντα  CJ Snare με τον  Nate Peck, νικητή του American Idol 2023.


• Μιλώντας στο περιοδικό Kerrang, o Bruce Dickinson παραδέχτηκε ότι έχασε τη ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Iron Maiden στην Αθήνα, στις 16 Ιουλίου 2022 στο ΟΑΚΑ και χαρακτήρισε ένα fan ως «Έλληνα μουνί» και «γαμημένο κόκορα» επειδή άναψε φωτοβολίδα ("Greek cunt" και "fucking cocksucker"). Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Dickinson είδε αμέσως τη φωτοβολίδα και αντέδρασε αμέσως, ανησυχώντας ότι ο καπνός από τη φωτοβολίδα θα επηρέαζε αρνητικά τη φωνή του, βρίζοντας τον με το υπολοίπου συγκρότημα να συνεχίζει να παίζει αλλά με τον Dickinson εκτός χρόνου και μη συγχρονισμένος με τους υπόλοιπους. Εκείνο που είπε στη συνέντευξή του είναι ότι θα έπρεπε να περιοριστεί μόνο στο cunt κι να μην αναφέρει την…εθνικότητα. «Έχασα την ψυχραιμία μου, γιατί ήταν έτσι ... Αυτή η δραστηριότητα που κάνει μια πολύ μικρή μειοψηφία είναι τόσο εγωιστική και ενοχλητική. Στην πραγματικότητα, δεν αφορά το κοινό και οι άνθρωποι γύρω τους, έχουν ένα εξαιρετικά τοξικό πράγμα που πετάει φωτιές και καπνό, ίσως γιατί έτσι αυτός που το κρατάει νιώθει σημαντικός είχε πει στον Σάκη Φράγκο σε συνέντευξή του το 2023.
• O κιθαρίστας των Stryper, Oz Fox, θα υποβληθεί σε άλλη μια εγχείρηση εγκεφάλου, μετά την πρώτη εγχείρηση που του αφαιρέθηκαν 2 όγκοι. Μετά από μια εξέταση ρουτίνας, οι γιατροί του είπαν ότι απαιτείται άλλη μια χειρουργική επέμβαση στο πλαίσιο της θεραπείας του, η οποία συνοδεύεται από κινδύνους, αλλά οι γιατροί λένε ότι αυτή πρέπει να είναι λιγότερο επεμβατική από την πρώτη. Περαστικά!
• Μετέωροι αν όχι στο πουθενά, έμειναν οι Winery Dogs μετά την επιστροφή του Mike Portnoy στους Dream Theater. Μιλώντας στο  podcast του The Hook Rocks, ο κιθαρίστας Richie Kotzen μίλησε για την απόφασή του να κυκλοφορήσει το τραγούδι Cheap Shots, ενώ οι Winery Dogs έφθασαν τις 95 συναυλίες για την προώθηση του τρίτου άλμπουμ τους , III . «Η επιστροφή του στους Dream Theater ήταν αναμενόμενη και υποστηρίξαμε τον Mike όταν μας μετέφερε τα νέα. Προσωπικά εκτός από την κυκλοφορία του Cheap Shots, ετοιμάζω ένα καινούργιο άλμπουμ, με τους Winery Dogs να μπαίνουν σε χειμερία νάρκη».
• Έφυγε» από τη ζωή ο Σπύρος Βλασσόπουλος σε ηλικία 78 ετών, μέλος του folk ντουέτου Λήδα και Σπύρος». Είχαν ηχογραφήσει τα άλμπουμ Ηλεκτρικός Αποσπερίτης, Χαμένο Τίποτα Δεν Πάει(1974) και Θα Σε Πάρω Ταξίδι(1980). Ο Σπύρος Βλασσόπουλος σταμάτησε νωρίς τη μουσική για να ασχοληθεί με το δικό του εστιατόριο Ιντεάλ. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ από το αλτσχάιμερ. Είχε συνεργαστεί  με τους Αλέκα Κανελλίδου, Λήδα Χαλκιαδάκη, Δάκη, Βλάση Μπονάτσο και την Άννα Βίσση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
• 25 ημερομηνίες για το 2025 ανακοίνωσαν οι Udo Dirkschneider και Peter Baltes όπου θα παίξουν ολόκληρο το ιστορικό άλμπουμ των Accept Balls To The Wall, που έκλεισε 40 χρόνια κυκλοφορίας. Για την ώρα, η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται στις 25 πρώτες ημερομηνίες, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε…

• Η λέξη εξαιρετικό μπορεί να εκφράσει το καινούργιο video των Nightwish για το τραγούδι Perfume Of The Timeless, από το επερχόμενο άλμπουμ τους Yesterwynde που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

• Η Nancy Wilson δήλωσε πως οι Heart, δεν ενδιαφέρονται να επασχηματίσουν το συγκρότημα με την αρχική μορφή του ακόμα κι αν οι προσφορές που λάβουν είναι δελεαστικές.
• Η ηθοποιός κι εγγονή του Elvis Prelsey, Riley Keough κατέθεσε αγωγή για να αποτρέψει την πώληση της Graceland, του εμβληματικού πρώην σπιτιού του παππού της. Μετά τον θάνατο της μητέρας της, Lisa Marie Presley, το 2023, η Keough είναι πλέον ο κληρονόμος της περιουσίας του Presley και ο διαχειριστής του Promenade Trust και μέσω του καταπιστεύματος, προσπαθεί να εμποδίσει την Naussany Investments & Private Lending LLC να πουλήσει το κομμάτι της μουσικής ιστορίας σε μια μη δικαστική πώληση. Η υπόθεση εκδικάστηκε και ο δικαστής συμφώνησε να χορηγήσει προσωρινή διαταγή αποτροπής της πώλησης του ακινήτου. Ο δικαστής πήρε την απόφαση αφού στη μήνυση της η Keough ισχυρίστηκε ότι οι λόγοι της δημοπρασίας ήταν «δόλιες».
• 16 χρόνια μετά το Chinese Democracy, οι Guns and Roses ετοιμάζουν καινούργιο άλμπουμ. Έτσι τουλάχιστον είπε ο Slash στην Daily Star (πατήστε εδώ), επ ευκαιρία συνέντευξης του καινούργιου δίσκου του Orgy Of The Damned. «Προσπαθούμε να κάνουμε νέο άλμπουμ» ήταν τα ακριβή λόγια του κι ελπίζουμε να είναι στον κλασικό ήχο τους.
• Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sunday Times Rich List, ο Sir Paul McCartney είναι ο πρώτος Βρετανός μουσικός που η περιουσία, ξεπερνά το 1.000.000.000 (1 δις) £, σημειώνοντας αύξηση κατά £50.000.000 σε σχέση με το περασμένο έτος.
• Ο πρώην κιθαρίστας των Venom και νυν Venom Inc. Jeff "Mantas" Dunne, αναρρώνει σπίτι του στην Πορτογαλία μετά από καρδιακή προσβολή τον περασμένο μήνα. Τα έξοδα είναι πολλά και οι fans του έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία  συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη των ιατρικών εξόδων. Αν βοηθάει, ο Mantas ζει μαζί με 27 γάτες! Για να συνεισφέρετε, πατήστε εδώ





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου