YES-FRAGILE ΜΕ BONUS LIVE ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ BOX SET JOHN LENNON-MIND GAMES


 To Fragile, ένα από τα καλύτερα άλμπουμ των Yes αλλά και από τα σημαντικότερα του progressive rock, επανακυκλοφορεί σε Super Deluxe remastered Έκδοση με πολλά bonus, ακυκλοφόρητες live ηχογραφήσεις και καινούργια Dolby Atmos mix από τον Steven Wilson. Η καινούργια έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου και θα περιέχει μονό βινύλιο, 4πλό cd και Blu-ray και στα bonus το υλικό προέρχεται από πρόβες καθώς και live footage από το Academy of Music της Ν.Υόρκης (19/2/1972).

To ίδρυμα που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα των συνθέσεων του John Lennon, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός boxset που θα βασίζεται στο άλμπουμ Mind Games, που κυκλοφόρησε το 1973, σε μια δύσκολη εποχή για τον Lennon’ όπου οι αμερικάνικες αρχές ήθελαν να τον απελάσουν αλλά και σε προσωπικό αφού κείνο το διάστημα είχε χωρίσει με την Yoko Ono.



To Mind Games the Ultimate Collection θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου και έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στις μίξεις και στη φωνή του Lennon ενώ θα περιέχει το Evolutionary Documentary, όπου περιγράφει με λεπτομέρεια κάθε τραγούδι ς την εξέλιξη κάθε τραγουδιού. Η Yoko Ono που μαζί με το γιό της Sean Ono Lennon, επιμελήθηκαν το box set είπε: “O John προσπαθούσε να μεταφέρει το μήνυμα ότι όλοι παίζουμε παιχνίδια μυαλού. Αλλά αφού μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια μυαλού(Mind Games), γιατί να μην δημιουργήσουμε ένα θετικό μέλλον να είμαστε ένα παιχνίδι θετικού μυαλού; Το Mind Games είναι ένα απίστευτα δυνατό τραγούδι και τότε οι άνθρωποι δεν έλαβαν το μήνυμα γιατί αυτό ήταν πριν από την ώρα του. Τώρα, ο κόσμος θα το καταλάβαινε». Η κυκλοφορία του Mind Games θα γίνει σε διάφορες μορφές όπου το  boxset θα περιέχει και Blu-Ray, ενώ θα υπάρχει και μια super limited περιορισμένη έκδοση 1.100 αντιτύπων για όλο τον κόσμο.

23/5/24
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου