ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Ο STING ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ: 5 ΚΑΙ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Sting επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 5 Ιουλίου και το Σάββατο 6, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στη σκιά της Ακρόπολης.
Ο Sting, συνοδευόμενος από μια ηλεκτρική ροκ μπάντα, θα παρουσιάσει  τα πιο αγαπημένα του τραγούδια κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης του καριέρας τόσο ως μέλος των Police όσο και ως σόλο καλλιτέχνης. Το setlist θα περιλαμβάνει διαχρονικά και πλέον κλασικά τραγούδια όπως τα Fields of Gold, Roxanne, Every Breath You Take, Message in a Bottle, μεταξύ πολλών άλλων από τα εμβληματικά του τραγούδια. Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Sting έχουν αποθεωθεί ως “μαθήματα μαεστρίας” από την εφημερίδα The Times (UK), με τον ίδιο να χαρακτηρίζεται ως “σπουδαίος” από την The Guardian για την υπέροχη ποπ περσόνα του. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για μόνο μια ημέρα, την 5η Ιουλίου αλλά λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, προσέθεσαν και την 6η Ιουλίου.
Ο συνθέτης, τραγουδιστής-στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής Sting γεννήθηκε στο Νιούκαστλ της Αγγλίας πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 1977 για να δημιουργήσει το συγκρότημα The Police μαζί με τον Stewart Copeland και τον Andy Summers. Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε studio άλμπουμ, κέρδισε έξι Grammy και δύο Brits, και εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2003.
Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς σόλο καλλιτέχνες του κόσμου, ο Sting έχει λάβει επιπλέον 11 βραβεία Grammy, δύο Brits, μια Χρυσή Σφαίρα, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, μία υποψηφιότητα για ΤΟΝΥ, και έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ τόσο με τους Police όσο και ως σόλο καλλιτέχνης. Είναι μέλος του Songwriters Hall of Fame και έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις από το Kennedy Center, καθώς και τιμητικά Διδακτορικά Διπλώματα Μουσικής από το Πανεπιστήμιο Northumbria (1992), το Berklee College of Music (1994), το Πανεπιστήμιο του Newcastle (2006) και το Πανεπιστήμιο Brown (2018).
Για εισιτήρια πατήστε εδώ, από 58€.
 Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μέσω του ακόλουθου λινκ από εκείνη την ώρα κι έπειτα: https://bit.ly/Sting2024ATH
 Για αγορά εισιτηρίων ΑΜΕΑ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (τηλ. 2104825639) και στο email tameia@aefestival.gr.


3/4/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου