ΤΟ ANIMALS ΤΩΝ PINK FLOYD ΣΕ DOLBY ATMOS BLU-RAY/YES-TALK 30 ΧΡΟΝΙΑ


 To Animals των Pink Floyd θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαϊου για πρώτη φορά σε μίξη Dolby Atmos, σε Blu-ray. Η μίξη έγινε από τον συνεργάτη τους James Guthrie και σε High-Resolution stereo και 5.1 mixes, μαζί με την αρχική μίξη του 1977. Η κυκλοφορία του Animals 2018 Remix – Dolby Atmos  θα έχει καινούργιο εξώφυλλο, digipack έκδοση και θα συνοδεύεται από 16σέλιδο ένθετο με αναμνηστική κάρτα. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του κλασικού rock μας θυμίζει ότι το Σεπτέμβριο του 2022, το Animals κυκλοφόρησε σε CD, LP με 2πλό εξώφυλλο,  SACD και Deluxe Gatefold που περιείχε  το βινύλιο, CD, audio Blu-ray, audio DVD και 32σέλιδο ένθετο.

Οι Yes θα επανακυκλοφορήσουν στις 24 Μαϊου το άλμπουμ τους Talk(1994) που είχε κυκλοφορήσει πριν 30 χρόνια, σε 2πλό άσπρο βινύλιο και μονό cd. Θα υπάρξει και μια 4πλή έκδοση box set με ακυκλοφόρητο live υλικό από συναυλία τους στο Canandaigua της Ν. Υόρκης που έγινε στις 19 Μαϊου 1994.


Το Talk ήταν το τρίτο άλμπουμ που το συγκρότημα κυκλοφόρησε με κιθαρίστα τονTrevor Rabin και ήταν από τα πρώτα άλμπουμ που ηχογραφήθηκαν και επεξεργάστηκαν εξ ολοκλήρου ψηφιακά, χωρίς τη χρήση παραδοσιακής κασέτας ήχου, μια πρωτοποριακή κίνηση εκείνη την εποχή.

4/4/24-

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου