Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ RAMMSTEIN ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


 Μετά τη διαβεβαίωση δια στόματος του Πρωθυπουργού ότι οι εργασίες αντικατάστασης των πάνελς του περίφημου πλέον σκέπαστρου του Καλατράβα θα έχουν ολοκληρωθεί  προς τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο στα μέσα Απριλίου, η  συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Στάδιο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ και ένα μυθικό performance μπροστά σε χιλιάδες εκστασιασμένους fans, ώστε να μην χάσει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια αξεπέραστη συναυλία.

Μετά τη διαβεβαίωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο επίσημο κυριακάτικο μήνυμα της 11ης Φεβρουαρίου για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου μέχρι τα μέσα Απριλίου, το live των Rammstein θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας για να απολαύσουμε ένα live που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική συναυλιακή ιστορία.

Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ζήσουμε το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

Πατήστε εδώ για εισιτήρια 

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Tα Feuer Zone όπως αντίστοιχα και τα Standing εισιτήρια για τη συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο έχουν εξαντληθεί!


*Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας (βλ. χάρτη) ισχύουν κανονικά και για το νέο venue.
** Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου (βλ. χάρτη).
***Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στο νέο venue μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο rammstein@highpriority.gr.

16/2/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου