O SILVERT HOYEM ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Sivert Hoyem, αυτός ο μοναδικός «δικός μας» καλλιτέχνης, έρχεται ξανά στην αγαπημένη του Ελλάδα για να μας προσφέρει μία βραδιά που υπόσχεται να είναι η πιο προσωπική, η πιο οικεία, η πιο ζεστή των τελευταίων ετών.
For one night only, μόνο για μία βραδιά, ο Hoyem θα βρεθεί στην Αθήνα, στο Floyd, το Σάββατο 27 Απριλίου, για ένα σπάνιο club show που θα συγκινήσει τους πιστούς θαυμαστές του και την Κυριακή 28 Απριλίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη .

 For TWO Nights only!

Σάββατο 27 Απριλίου 2024
Floyd Live Music Venue – Αθήνα

Κυριακή 28 Απριλίου 2024
Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη

Last Details
Doors open: 20:30
Sivert on stage: 22:00

Μετά την αξέχαστη εμφάνισή του στη σκηνή του Ηρωδείου το 2016 και αφού τα προηγούμενα χρόνια χάρισε μαζί με τους Madrugada, ανεπανάληπτες συναυλιακές στιγμές σε δεκάδες χιλιάδες θεατές στο Tae Kwon Do, στο Καλλιμάρμαρο και σε μεγάλα φεστιβάλ της χώρας, θα βρεθεί, μαζί με την μπάντα του, στην Αθήνα για να δώσει ένα club show μετά από 8 ολόκληρα χρόνια - τόσα έχουν περάσει από την τελευταία του εμφάνιση τον Απρίλιο του '16 στο Piraeus 117 Academy! Μία ξεχωριστή επανασύνδεση με τους λάτρεις της μουσικής του. Μια ευκαιρία για όσους τον αγαπούν να μοιραστούν μια διαφορετική μουσική μυσταγωγία.
Μαζί του φέρνει τα τραγούδια που οι φίλοι του έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, Sleepwalking Man, Theaving Heart, Moon Landing, Give it a Whirl, κομμάτια όπως τα Aim For The Heart, Two Green Feathers από τον τελευταίο του δίσκο, On an island, που κυκλοφόρησε στα τέλη του Ιανουαρίου και φυσικά πολλά τραγούδια των Madrugada. Και όπως σε όλα τα άλμπουμ, τόσο του ίδιου όσο και των Madrugada, όλα συνδέονται με αυτό το απόκοσμο νορβηγικό τοπίο, που αστράφτει και φεγγοβολά ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια του. Ο Sivert Høyem είναι ένας σπάνιος καλλιτέχνης, βαθιά ανθρώπινος και ευαίσθητος. Μπορεί να έρχεται από τον παγωμένο Βορρά αλλά η θέρμη της φωνής και της μουσικής του λιώνει και τις πιο κρύες καρδιές!





Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 45 ευρώ
Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά για Θεσσαλονίκη: more.com  και για Αθήνα εδώ
τηλεφωνικά 211 7700 000
more spots Πατήστε εδώ
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης
Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp



Floyd
Live Music Venue
Πειραιώς 117, Γκάζι 11854, Aθήνα
210 3416706
info@floyd.gr 

Principal Club Theater
Ανδρέου Γεώργιου 56, 546 27 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310428088

18/2/24
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου