ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο BRUCE DICKINSON ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


 Σε πρόσφατη συνέντευξη του Bruce Dickinson με τον Σάκη Φράγκο (πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη), η οποία έγινε ενόψει της κυκλοφορίας του καινούργιου προσωπικού δίσκου του The Mandrake Project, ρωτήθηκε για την  έντονη αντίδρασή του όταν ένας θεατής, άναψε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Iron Maiden, στις 16 Ιουλίου 2022 στο ΟΑΚΑ. Όλοι θα θυμόσαστε τον Dickinson να χάνει τη ψυχραιμία του και να τον αποκαλεί «Greek cunt" και "fucking cocksucker».
Το περιστατικό συνέβη όταν οι Iron Maiden έπαιζαν το δέκατο τραγούδι εκείνης της βραδιάς που ήταν το The Number Of The Beast, λίγο μετά τους πρώτους στίχους.  Με τον Dickinson να λέει "You fucking cocksucker. You Greek cunt. All right. I've gotta fucking sing. All right. Fuck you", με το συγκρότημα να συνεχίζει να παίζει το κομμάτι. Ο Dickinson έφυγε για λίγο από τη σκηνή   αλλά όταν επέστρεψε ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και τραγουδούσε εκτός χρόνου με το υπόλοιπο γκρουπ.

Στην ερώτηση του Σάκη Φράγκου σχετικά με το περιστατικό, απάντησε «Ξέρεις τι; Μάλλον κατάλαβα λάθος την εθνικότητα του. Απλώς έχασα την ψυχραιμία μου. Αυτά τα πράγματα γίνονται μια πολύ μικρή μειοψηφία ανθρώπων και είναι τόσο εγωιστική και ενοχλητική. Αυτοί πιστεύουν ότι είναι πολύ ωραία, αλλά στην πραγματικότητα, δεν το κάνουν για το συγκρότημα ούτε για το ίδιο το για το κοινό. Το κάνουν μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή, βλάπτοντας τους γύρω τους που μπορεί να έχουν άσθμα ή άλλες πνευμονικές παθήσεις.  Δεν νοιάζομαι γι' αυτούς, απλώς να γεμίσω το μέρος με καπνό γιατί με κάνει να νιώθω σημαντικός". Αυτή είναι η στάση τους.  Απλώς με ενοχλεί. Τέλος πάντων, ναι, έχασα την ψυχραιμία μου. I shouldn't have called him a Greek cunt; I should have just called him a cunt». 

Α.Ρ.

13/2/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου