O PAVAROTTI KI O TOM JONES ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΗΝ "DELILAH" / O BERNIE MARSDEN ΣΤΟ RORY GALLAGHER TRIBUTE CONCERT


 Το "Delilah" ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Ουαλλού τραγουδιστή Tom Jones, που είχε κυκλοφορήσει και σε μικρόν δίσκο και στη χώρα μας.  Από το 1992, o τενόρος Luciano Pavarotti (1935-2007) είχε ξεκινήσει μια σειρά φιλανθρωπικών συναυλιών με την ονομασία Pavarotti & Friends, με καλεσμένους διάσημους τραγουδιστές από όλα τα είδη της μουσικής.
Το 2001 με τη συνεργασία των Ενωμένων Εθνών διοργάνωσε στην γενέτειρα του, στη Modena, προσκάλεσε τους Tom Jones, Barry White, George Benson, Anastacia, Deep Purple, Bond and Morcheeba, αλλά και τους ηθοποιούς Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones και τη σχεδιάστρια Donatella Versace, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για να τραγουδήσουν μαζί τους. Από εκείνη τη συναυλία συγκεντρώθηκαν $3.3.000.000 τα οποία προσφέρθηκαν στους πρόσφυγες του Αφγανιστάν. Ένας  από τους καλεσμένους ήταν κι ο Tom Jones με τον οποίο ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία του “Delilah".

Η απώλεια του πρώην κιθαρίστα των Whitesnake, Bernie Marsden μας λύπησε όλους. Δείτε τον να ερμηνεύει το "Ain't No Love In The Heart Of the City" καλεσμένος του Rory Gallagher International Tribute Festival 2022 στο Ballyshannon της Ιρλανδίας, όπου η βιντεοσκόπηση που έγινε από fan είναι πολύ καλή όπως και ο ήχος. Τους στίχους, τραγουδά ο κόσμος!

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ

10/9/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου