ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: FIREWIND (Live)/BLACKBERRY SMOKE/VIRGILIO-NEAL MORSE-ROSS JENNINGS(VMJ)

Το τρίτο live άλμπουμ τους έχουν έτοιμο οι Firewind. Τίτλος του"Still Raging - 20th anniversary show"! κι όπως λέει κι ο τίτλος του αποτελεί την επιτομή των 20 χρόνων του συγκροτήματος με την ηχογράφηση/βιντεοσκόπιση της συναυλίας τους στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία του Still Raging θα γίνει σε BluRay που θα περιέχει και 2πλό digipak CD disc. H συνολική διάρκεια του είναι 106 λεπτά και περιέχει 20 τραγούδια.
Οι Blackberry Smoke ετοιμάζουν το 8οα άλμπουμ τους που έχει τίτλο Be Right Here με παραγωγό τον Dave Cobb μες τον οποίο είχαν ηχογραφήσει και το προηγούμενο άλμπουμ τους. Το καινούργιο άλμπουμ, παρουσιάστηκε πολύ νωρίς σε σχέση με την κυκλοφορία του, που θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, σχεδόν σε 6 μήνες από σήμερα!       

    
Το συγκρότημα ήδη παρουσίασε το πρώτο video single που είναι το τραγούδι Dig A Hole, όπου οι στίχοι του μιλούν για το σύντομο χρόνο που περνούμε στη γη και ότι θα πρέπει να αξιοποιήσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα, αντί να τον σπαταλάνε. Τελικά για όλους μας, θα σκάψουν μια τρύπα, γι' αυτό ας προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά! Τα τραγούδια του Be Right Here ηχογραφήθηκαν μέσα στο 2022 και αρχές του 2023 και καλεσμένοι είναι και οι Black Bettys.


Οι Nick D’Virgilio (Big Big Train,πρώηνSpock’s Beard), Neal Morse (Transatlantic, NMB) και Ross Jennings (Haken, Novena) ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους κάτω από το όνομα D'Virgilio, Morse, Jennings.Τίτλος του Sophomore και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.
 “Η κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ πάντα δίνει τροφή για περισσότερη σκέψη σε σχέση με το πρώτο. Ξεκινήσαμε, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις μελωδίες και πολύ σύντομα καταλήξαμε στο  ολοκληρωμένο τραγούδι»  λέει ο D'Virgilio. ««Δεν ήμουν ποτέ μέλος ενός γκρουπ σαν αυτό» προσθέτει ο Μορς. «Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής των Crosby Stills and Nash και μου αρέσουν οι αρμονίες των Yes και Beatles επίσης. Ο μπαμπάς μου ήταν διευθυντής χορωδίας, οπότε οι αρμονίες είναι στο αίμα μου! Οι DMJ είναι μια ειδική ομάδα με το δικό της μοναδικό φλιτζάνι τσάι και έχει τόσο ωραία γεύση. Υπέροχο μείγμα! Το κύριο πράγμα για μένα είναι να δουλεύω πάνω σε καλά τραγούδια. Δεν έχει σημασία για μένα ποιος τα γράφει ή απαραίτητα τόσο πολύ για τα στυλ. Αν τα τραγούδια είναι καλά, τότε ασχολούμαι με αυτό».

4/9/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου