OLDIES BUT GOODIES: FLEETWOOD MAC (Live)/JOHN LAWTON

 

Μια 2πλή συλλογή-ανθολογία με 33 τραγούδια από την μεγάλη καριέρα του John Lawton κυκλοφόρησε η Cherry Red με τίτλο Celebrating The Life Of John Lawton. Όλα τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιστή θα προσφερθούν στο British Heart Foundation.
Στη συλλογή υπάρχουν τραγούδια από την εποχή που ήταν στους Rebel, Zar, Lucifer’s Friend και Uriah Heep, κάποια Live με τους τελευταίους, από διάφορες εμφανίσεις που είχε κάνει μαζί τους, αντικαθιστώντας τον Bernie Shaw καθώς και κάποια demos που «ανακαλύφθηκαν» πρόσφατα.
Την κυκλοφορία του άλμπουμ Rumours Live ανακοίνωσαν οι Fleetwood Mac για τις 8 Σεπτεμβρίου, σε 2πλό CD και 2πλό βινύλιο. Η ηχογράφηση έγινε στις 29 Αυγούστου 1977 στο Forum του Los Angeles μπροστά σε 50.000 θεατές κατά την περιοδεία Rumours tour όταν το άλμπουμ ήταν No. 1 στο αμερικάνικο chart. Μερικά από τα τραγούδια που θα περιέχει είναι και τα  'Dreams,' 'Go Your Own Way,' 'Say You Love Me,' 'Over My Head» όλα τα τραγούδια του άλμπουμ αλλά και κάποια κλασικά παλαιότερα όπως τα “Oh Well”, “Landslide” και “Blue Letter”.


8/8/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου