ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: ANDY TAYLOR (Duran Duran) / RIVAL SONS


 30 χρόνια(!!!) μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ Dangerous (1990) που περιείχε 10 διασκευές, ο πρώην κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor επιστρέφει με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του Man’s a Wolf to Man και θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου σε βινύλιο και cd με πρώτο τραγούδι το “This will be ours". Μιλώντας για τους στίχους των καινούργιων τραγουδιών του ο Andy Taylor είπε ότι αναφέρονται για το πώς ο άνθρωπος εξελίχθηκε στον χειρότερο εχθρό του εαυτού του και συμπεριφέρεται σαν αγέλη λύκων στον άλλο ανθρώπινο εχθρό του». Ta τελευταία χρόνια ο Taylor πολεμάει τον καρκίνο του προστάτη που βρίσκεται στο 4ο στάδιο και μόλις αυτές τις ημέρες πληροφορήθηκε ότι υπάρχει ένα φάρμακο, το Lutetium-177, το οποίο είναι στοχευμένο ώστε να βλέπει μόνο καρκινικά κύτταρα, σκοτώνοντας τα καρκινικά κύτταρα, επιμηκύνοντας τη ζωή του ασθενούς, τουλάχιστον για 5 ακόμα χρόνια! Δυνατά!


Οι Rival Sons επιστρέφουν με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του Lightbringer, ημερομηνία κυκλοφορίας του η 20η Οκτωβρίου" και πρώτο video single το "Sweet Life".  Ήδη το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει το Darkfighter, φέροντας στην αγορά 2 άλμπουμ, back to back, με τον πρώτο δίσκο να συμπληρώνεται από τον δεύτερο (Lightbringer). Σύμφωνα με τον τραγουδιστή Jay Buchanan, ο ένας δίσκος εξισορροπεί τον άλλον, με το "Darkfighter" να είναι ο ήχος μας και το "Lightbringer", ο σαφής ορισμός αυτού που είμαστε τώρα (σ.σ τώρα  μας μπέρδεψες!).
Ξεπεράσαμε το "Darkfighter", αλλά το "Lightbringer" είναι ένα βήμα πέρα από την προσωπική καινοτομία και εξερεύνηση . Πηγαίνει λίγο παραπέρα και μάς αφήνει να δούμε που πραγματικά μπορούμε να πάμε. Είναι μια αυτοεξερεύνηση για να δούμε ποιοι ήμασταν και ποιοι θα είμαστε τώρα».


Α.Ρ.

22/8/23


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου