ΗΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ MOMENTARY LAPSE OF REASON ΤΩΝ PINK FLOYD/50 ΧΡΟΝΙΑ CAHOOTS-BAND


 Μια καινούργια αρκετά διαφορετική έκδοση του άλμπουμ των Pink Floyd για το άλμπουμ A Momentary Lapse of Reason - Remixed & Updated, θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.
Η ανανεωμένη αυτή έκδοση είχε παρουσιαστεί σαν μέρος του box set The Later Years(2019) και τώρα θα είναι διαθέσιμη να την αποκτήσετε και μόνη της σε βινύλιο,  CD, Blu-ray και ψηφιακά. Η έκδοση χαρακτηρίζεται σαν μια συναρπαστική μουσική εμπειρία που μιμείται στενά το παντοκεντρικό ηχητικό τοπίο της ζωντανής μουσικής παράστασης μέσω των «αντικειμενικών τεχνολογιών 360 Spatial Sound» της Sony.   Προσέθεσαν ορισμένα καινούργια περάσματα από τα ντραμς του Nick Mason καθώς και από τα πλήκτρα του Ric Wright που τότε δεν είχαν χρησιμοποιηθεί, δίνοντας έτσι μια καινούργια αισθητική στο άλμπουμ που είχε κυκλοφορήσει το 1987.


Τα 50α γενέθλια γιορτάζει το άλμπουμ Cahoots των Band και επανακυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου σε καινούργιο remix και remastered! Η καινούργια έκδοση περιέχει κάποια ακυκλοφόρητες εναλλακτικές ηχογραφήσεις των τραγουδιών του αλλά και ένα live του 1971 που τότε είχε κυκλοφορήσει σε bootleg ηχογράφηση από την εμφάνισή τους στο Olympia Theatre του Παρισού. Η πολυτελής επανέκδοση θα περιέχει Blu-ray audio disc, βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες και πλούσιο υλικό. Το Cahoots θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και ψηφιακά.

Α.Ρ.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου