ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ RELEASE ATHENS FESTIVAL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Release Athens επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Ξεκίνημα την Παρασκευή 7 Ιουνίου, με headliner τον Damian “Jr. Gong” Marley, ο πιο επιτυχημένος γιος του τεράστιου Bob Marley και κορυφαίος καλλιτέχνης της reggae παγκοσμίως, ο οποίος έρχεται με την πολυμελή μπάντα του για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Μαζί, οι Third World, ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα στην ιστορία της reggae μουσικής με τεράστιες επιτυχίες, δεν σταματούν να περιοδεύουν παραμένοντας πιστοί στις ρίζες.
Η Hollie Cook αποτελεί μία από τις πιο συναρπαστικές νέες φωνές της reggae αλλά και της pop σκηνής, συνδυάζοντας ένα μοναδικό φωνητικό ταλέντο με το γοητευτικό χάρισμα να δημιουργεί το δικό της μουσικό ιστό, αποκαλεί τη μουσική της “tropical pop”.
Μαζί τους θα είναι και οι Gobey & P-Gial, μια από τις καλύτερες μπάντες της reggae σκηνής της χώρας και ο Junior SP σε ένα ειδικό dj set.
Το πρόγραμμα / Παρασκευή 7 Ιουνίου
23.00 Damian “Jr Gong” Marley
21.00 Third World
19.30 Hollie Cook
18.30 Gobey & P-Gial
17.00 Junior SP dj set
To Σάββατο 8 Ιουνίου υποδεχόμαστε μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της rock’n’roll μουσικής! Ο μοναδικός Iggy Pop θα είναι μαζί μας, για να αποδείξει πως παραμένει μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, με ένα live show που συμπεριλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της τεράστιας καριέρας του.
Μαζί του, οι James, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας έχοντας κυκλοφορήσει το καλύτερο album της μεγάλης καριέρας τους, για να αποδείξουν πως η σχέση τους με εμάς παραμένει μοναδική!
Οι Shame, μία από τις κορυφαίες νέες rock μπάντες της Μ. Βρετανίας, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και μαζί, δύο από τις καλύτερες μπάντες της εγχώριας σκηνής. The Noise Figures και The Dark Rags μας βάζουν σε rock διάθεση νωρίς.
Το πρόγραμμα / Σάββατο 8 Ιουνίου
23.00 Iggy Pop
20.30 James
19.00 Shame
18.10 The Noise Figures
17.20 The Dark Rags
Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα του φστιβάλ αλλά και στα social media (Facebook, Instagram, Twitter) για όλες τις πληροφορίες και για συνεχή ενημέρωση.
Πώληση εισιτηρίων:
> Online: www.releaseathens.gr/tickets/ ♦ www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2019/
> Tηλεφωνικά: 11876 ♦  Φυσικά σημεία: στα καταστήματα Reload Stores, Seven Spots, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores, στον πολυχώρο Yoleni’s Hellas (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ).
Να θυμίσουμε πως στην είσοδό σας στο φεστιβάλ
θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο!

7/6/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου