NEWS OF THE WORLD (3/8/17)

• Τελικά το συγκρότημα που σχημάτισαν οι Chris Caffery (Savatage, Trans Siberian Orchestra), Tim "Ripper" Owens (Judas Priest, Iced Earth, Steve DiGiorgio (Testament, Death, Sebastian Bach) και Mark Zonder (Fates Warning, Warlord) βαφτίστηκε Spirits of Fire. Το πρώτο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 σε παραγωγή του Roy Z.
• Έτοιμο προς κυκλοφορία (8 Σεπτεμβρίου) το τελευταίο άλμπουμ του θρυλικού Gregg Allman. Τίτλος του Southern Blood και θα περιλαμβάνει 1 καινούργιο τραγούδι και διασκευές παλαιοτέρων συνθέσεων των Bob Dylan, Jackson Browne, Jerry Garcia και Willie Dixon.
• Δείτε το καινούργιο video των Crazy Lixx, “Hunter of the Heart”.
• Το άλμπουμ των Dragonforce, "Inhuman Rampage" που είχε κυκλοφορήσει το 2016, ξεπέρασε τις 500.000 αντίτυπα στην Αμερική και τιμήθηκε με χρυσό δίσκο.
• Δύο καινούργια video παρουσίασε ο Mick Jagger, πριν καν ανακοινώσει το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ. Ο λόγος που βιάστηκε, όπως λέει ο ίδιος, είναι το γεγονός ότι οι στίχοι τους μιλούν για τις τρέχουσες πολιτικές ανακατατάξεις που γίνονται καθημερινά κι ειδικά το “England Lost” αναφέρεται στο Brexit . O τίτλος του δεύτερου τραγουδιού είναι “Gotta Get a Grip”. H πολιτική αστάθεια κι αβεβαιότητα, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι αισιόδοξος, τον ώθησαν να δημοσιοποιήσει τα δυο καινούργια τραγούδια του.

• Σε συνέντευξή του στο Metal Wani, ο μεγάλος κιθαρίστας Yngwie Malmsteen μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να ξαναδουλέψει με τους Jeff Scott Soto, Joe Lynn Turner και Tim "Ripper" Owens, τόσο σε άλμπουμ όσο και σε περιοδεία. Αμέσως αντέδρασαν οι Jeff Scott Soto, Joe Lynn Turner και Tim Owen sμε τον πρώτο να λέει ότι τα σχόλια του είναι κωμικά και πικρά ταυτόχρονα,  τον δεύτερο να τον χαρακτηρίζει απελπισμένο μεγαλομανή που προσπαθεί να κρύψει την ανασφάλεια του και τον τρίτο να δηλώνει “ «Aφήστε τον να απολαύσει το να τραγουδάει»!
• Ελάχιστοι έως λίγοι θυμούνται τους Σκοτσέζους Heavy Pettin’. Κι όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Μ.Βρετανία. Το συγκρότημα θα κάνει φέτος στο Winter Storm festival την πρώτη εμφάνισή του μετά από 25 χρόνια(!) μαζί με άλλους ήρωες του παρελθόντος όπως The Quireboys, Dare, the Graham Bonnet Band, Bernie Torme, Bernie Marsden, Rock Goddess, Stone Broken, Tykettο, Praying Mantis, Tygers Of Pan Tang, Bernie Torme και Bernie Marsden. Το Winter Storm festival θα διεξαχθεί 24 και 25 Νοεμβρίου στο Troon, Ayrshire.
• Οι British Lion (σ,σ. ωχ) του Steve Harris ετοιμάζουν το δεύτερο άλμπουμ κι όπως δηλώνει ο Harris δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Η «πρωινή δουλειά» (εννοώντας τους Iron Maiden) έρχεται πρώτη, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει με τους Iron  Maiden και μοιραία πήγε πίσω. Συμπλήρωσε ότι μετά από αυτή την περιοδεία θα ηχογραφήσουν τα backing tracks για το επόμενο άλμπουμ και η ιστορία θα μπει σε μια σειρά.
• Με λευχαιμία διαγνώστηκε ο πρώην κιθαρίστας και τραγουδιστής των Georgia Satellites, Dan Baird has κι ήδη ξεκίνησε θεραπεία για να την νικήσει. Δυνατά μεγάλε!


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου