NEWS OF THE WORLD (29/7/17)

• Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο αμερικάνος ηθοποιός  John Heard, ο οποίος υποδύθηκε τον πατέρα του Peter McCallister, στη σειρά ταινιών “Home Alone”. O Heard βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου από την καμαριέρα, σύμφωνα με πηγή από τον οικογενειακό του κύκλο. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία στο ξενοδοχείο για ιατρική βοήθεια, αλλά είχε ήδη ανακοινωθεί ότι ο Heard είχε πεθάνει. Ο ιατροδικαστής ερευνά την αιτία του θανάτου. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο Heard έκανε μια μικρή εγχείρηση στην πλάτη του και έμενε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για ανάρρωση. O Heard εκτός από τη σειρά ταινιών Home Alone, έπαιξε στις ταινίες   Herat Beat, My Fellow Americans, Cat People, C.H.U.D., Chilly Scenes of Winter, ενώ πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Sopranos.
• Αναμενόμενη είναι η αύξηση των πωλήσεων της μουσικής των Linkin Park μετά την αυτοκτονία του τραγουδιστή  Chester Bennington. Οι πρώτοι υπολογισμοί , κάνουν λόγο για 7πλασιασμό των πωλήσεων. Έως και τις 20 Ιουλίου τα audio streams ήταν 1.500.000 κι από την ημέρα της αυτοκτονίας εκτινάχθηκαν στα 12.600.000! Μεταξύ αυτών, πρώτο σε streamed είναι το "In The End" με 923,000, το "Numb" με 740,000 streams, το "Heavy" (684,000 streams), το "One Step Closer με  480,000 και το "Crawling" με 439,000 streams. Ακόμα και τα άλμπουμ τους σε φυσική μορφή, παρουσίασαν εντυπωσιακή άνοδο, αφού από τις 2.000 αντίτυπα εκτοξεύτηκαν στις 111.000!
• Έτοιμο το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της τραγουδίστριας των Vixen, Janet Gardner. To άλμπουμ θα έχει για τίτλο το όνομά της, θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου κι όλα τα όργανα παίζονται απλό την ίδια και τον συζυγό της, Justin James.
• Η Sony Music Entertainment και το ίδρυμα Experience Hendrix L.L.C. που διοικείται από την οικογένεια του Jimi Hendrix, ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με την κυκλοφορία, ταινιών, δίσκων και συλλογών που αφορούν τον μεγάλο κιθαρίστα.
• Άργησε αλλά το έκανε. Ο Ozzy Osbourne θα διαθέσει στην αγορά το δικό του κρασί σε περιορισμένη κυκλοφορία. Ονομάζεται Ozzy Osbourne's Solar Red Wine, κάθε μπουκάλι στοιχίζει 50$ κι η collector's edition ετικέτα του θα είναι υπογεγραμμένη από τον Ozzy.
• Δείτε το trailer για την ταινία των Black Sabbath, "The End Of The End".
• Σχεδόν μετά από 30 χρόνια, οι Quiet Riot παρουσιάζουν ένα video. Πρόκειται για το τραγούδι τους Can't Get Enough" από το καινούργιο άλμπουμ τους "Road Rage" που θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου.
• Ζήλεψαν τους Rolling Stones οι Quireboys κι ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός άλμπουμ με Blues διασκευές. Τίτλος του White Trash Blues, θα περιέχει the 12 τραγούδια των Muddy Waters, John Lee Hooker, Chuck Berry και Billy Boy Arnold και θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου. Πριν την κυκλοφορία του White Trash Blues, το βρετανικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου ένα EP με 3 καινούργια τραγούδια του και με τίτλο Leaving Trunk.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου