NEWS OF THE WORLD (24/7/17)

• Σύντομα οι Judas Priest θα κυκλοφορήσουν ένα video game για iOS με τίτλο “Road To Valhala”. Ο παίκτης πολεμάει εναντίων εχθρών και να ξεκλειδώνει κλασσικά τραγούδια του συγκροτήματος όπως τα “Breaking The Law”, “Painkiller” και “You’ve Got Another Thing Coming”. Ο Rob Halford συμμετέχει στο παιχνίδι στο ρόλο του καθοδηγητή(!) προς τον παίκτη. Το “Judas Priest: Road To Valhalla” θα είναι διαθέσιμο στο Apple App’ Store για iPhone και iPad.
• Σύμφωνα με τον Ronnie Romero, οι Rainbow θα κυκλοφορήσουν καινούργιο υλικό που έχουν ήδη ηχογραφήσει!
• Ένας πραγματικός μύθος της αμερικάνικης country folk μουσικής, ο Chris Hillman, πρώην μέλος των Byrds, Manassas και Flying Burrito Brothers, θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο Bidin’ My Time. Παραγωγός του είναι ο Tom Petty και το άλμπουμ θα περιέχει ορισμένες διασκευές τραγουδιών του Petty, κάποιες επαναηχογραφήσεις παλαιότερων τραγουδιών του και καινούργια.
• Μετά τις τόσες πολλές επανακυκλοφορίες των άλμπουμ τους σε remastered εκδόσεις, οι Emerson Lake and Palmer θα "δουν" ενα box set να κυκλοφορεί σε cd αλλά και σε βινύλιο όπου θα περιέχει: 11 remastered άλμπουμ, 5 cd με υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ,  το Live In Italy που έγινε τον Μάιο του 1973 σε τριπλό βινύλιο, surround sound Blu-ray audio, βιβλίο 40 σελίδων, tour programmes, μια μεταλλική καρφίτσα με το λογότυπο του συγκροτήματος, ένα cd με το rough mix του άλμπουμ Black Moon και ένα 7single με το “Fanfare For The Common Man”.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Darkness θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου με τίτλο "Pinewood Smile".
• Τη συλλογή Anthology 2: Groups & Collaborations, θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου ο κιθαρίστας των Yes/Asia/GTR, Steve Howe. Θα είναι τριπλό cd και το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Roger Dean and digitally. Το Anthology 2: Groups & Collaborations θα περιέχει 56 τραγούδια, όχι μόνο από την προσωπική καριέρα του αλλά κι από τη συμμετοχή του στα συγκροτήματα Yes, Asia, GTR και τα ακόμα παλαιότερα The Syndicats, The In Crowd, Tomorrow και Bodast.
• "Rock Or Bust: The Official Photographic Tour Book" είναι ο τίτλος του βιβλίου που θα κυκλοφορήσουν στις 16 Οκτωβρίου οι Rufus Publications και θα περιέχει φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη πετυχημένη περιοδεία τους.

• Με εγκαύματα 2oυ και 3oυ βαθμού νοσηλεύεται η 48χρονη tour manager των Adrenaline Mob, Jane Train η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο μπασίστας του συγκροτήματος (διάβασε εδώ).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου