STAIRWAY TO THE STARS (28/9/15)

• Ο Sammy Hagar επιβεβαίωσε τη φήμη που ήθελε τους Chickenfoot να ξαναβρίσκονται για να γράψουν καινούργια τραγούδι και φυσικά να κυκλοφορούν ένα τρίτο άλμπουμ. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τα υπόλοιπα τρία μέλη των Chickenfoot είναι οι Joe Satriani, Michael Anthony και Chad Smith.
• Αν οι Lordi σας έλειψαν (πράγμα που δεν το φανταζόμαστε), σας ενημερώνουμε ότι το φιλανδέζικο συγκρότημα θα μπει στο studio το Δεκέμβριο για να ηχογραφήσει τα καινούργια τραγούδια του.
• Λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Defcon Fest 7 (λεπτομέρειες εδώ: www.facebook.com/events/861930073861653), οι Αθηναίοι 90’s alternative rockers The Mighty N, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους video, για το single “Devil’s Advocate”.

Τόσο στο τραγούδι όσο και στο video, συμμετέχουν μέλη από διάφορα εγχώρια σχήματα όπως οι Solarmonkeys, Mahakala και Nicotine Stain, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη, που είναι υπεύθυνος και για το πρώτο video της μπάντας, ενώ έχει δουλέψει και με τους Solarmonkeys και The Road Miles μεταξύ άλλων. Οι The Mighty N αποτελούν το προσωπικό σχήμα της Νατάσας Τσίρου και μας συστήθηκαν για πρώτη φορά, το 2013, με την κυκλοφορία του εκπληκτικού “Songs for the X Generation” μέσω της εγχώριας δισκογραφικής The Sound of Everything. Μπορείτε να αποκτήσετε τον δίσκο σε ψηφιακή μορφή, μέσω της πλατφόρμας του iTunes, εδώ: https://itunes.apple.com/gr/album/songs-for-the-x-generation/id797508381.
• Στις 16 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα άλμπουμ των Armageddon Rev 16:16 και των Scorcher με το "Steal The Throne". Οι  Armageddon Rev 16:16  είναι ένα παλιό κυπριακό συγκρότημα η οποία παρουσιάζει το καινούργιο άλμπουμ "Heartless Soul" που έχει στοιχεία Power Metal, Heavy και Prog. Οι Έλληνες Heavy / Power Metallers Scorcher είναι ενεργοί τα τελευταία 5 χρόνια, έχουν στο ενεργητικό τους ένα demo, ένα EP και ένα άλμπουμ. Παίζουν δυναμικό Heavy / Power Metal, βασισμένο σε μελωδικά θέματα και παιγμένο σε γρήγορες ταχύτητες. Αν είστε οπαδός των Cloven Hoof, των Attacker, των Savage Grace (και όλων των συναφών ακουσμάτων), δεν πρέπει να αφήσετε το άλμπουμ να περάσει απαρατήρητο. Να σημειωθεί πως το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Andreas Marschall (Running Wild, Grave Digger, Blind Guardian, Kreator, Sodom).
• Το No.1 του βρετανικού chart ‘χτύπησε» ο David Gilmour με το άλμπουμ του Rattle That Lock. Να ξεπερνά τα 20.000 αντίτυπα και να αφήνει μια θέση πίσω, στο Νο2 το Honeymoon  της Lana Del Rey. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Gilmour είχε πάει Νο1 και το 2006 με το άλμπουμ του On An Island.
• Σοβαρό ατύχημα είχε με τη μηχανή του ο κιθαρίστας των Guns N' Roses  αλλά και των Dead Daisies, Richard Fortus. Δεν φθάνει που έσπασε μερικά κόκκαλα αλλά χτύπησε και το συκώτι  του, με αποτέλεσμα οι Dead Daiseis να ψάχνουν αντικαταστάτη του για αυστραλέζικη περιοδεία τους.
• Ο Corey Taylor των Slipknot και Stone Sour) θα δανείσει τη φωνή του στον Fisher King από την τηλεοπτική σειρά Doctor Who. Να σημειώσουμε ότι ο Fisher King είναι ένας τεράστιος πράσινος εξωγήινος όπου από το σώμα του βγαίνουν κέρατα, ενώ όλοι οι Slipknot έχουν δηλώσει ότι είναι fans της τηλεοπτικής σειράς.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου