NEWS OF THE WORLD (13/7/18)

• Ένα box set με τίτλο "An American Treasure" θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου αφιερωμένο στη μνήμη του Tom Petty. Θα περιέχει τα γνωστά τραγούδια του αλλά και πολλά ακυκλοφορήτα, εναλλακτικές ηχογραφήσεις, live, demos κ.α. Το "An American Treasure" είναι η πρώτη κυκλοφορία μετά το θάνατό του τον Οκτώβριο του 2017 και πρώτο single θα είναι το "Keep A Little Soul", ακυκλοφόρητο τραγούδι από την εποχή του άλμπουμ "Long After Dark". Το box set επιμελήθηκαν η γυναίκα του Dana κι η κόρη του Adria μαζί με τους μουσικούς του Mike Campbell και Benmont Tench. Το "An American Treasure" θα κυκλοφορήσει σε 4πλό CD sμε 60 τραγούδια, σε Super Deluxe Limited Edition" πάλι 4CD με 60 τραγούδια, 6πλό βινύλιο, και διπλό cd με 26 τραγούδια.
• Σε τριπλό βινύλιο θα κυκλοφορήσει το live του Jack White των The White Stripes. Τίτλος του Jack White Live in Nashville / Live in Detroitκαι θα περιέχει τις εμφανίσεις του από τις πόλεις του Nashville και Detroit. Σύμφωνα με τον White, το εξώφυλλο του άλμπουμ θα είναι της λογικής του Physical Graffiti των Led Zeppelin και Some Girls των Rolling Stones, δηλαδή κοπτικό. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.
-    Ποιος σου έβγαλε το μάτι;
-    O αδελφός μου.
-    Γι αυτό είναι τόσο βαθιά η πληγή!
Αυτό λέει ο λαός και μετά τα «καλά» λόγια που έχει πει ο Michael Schenker για τον αδελφό του Rudolf ήλθε η σειρά του κιθαρίστα των Black Crowes, Rich Robinson να δηλώσει για τον αδελφό του Chris: “Δεν έχω αδελφό!»
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών ο πρώην τραγουδιστής των Malevolent Creation, Bret Hoffmann μετά από μάχη με τον καρκίνο του εντέρου.

• Στις 14 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Hawkwind με τίτλο Road To Utopia. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε CD και βινύλιο ενώ σε ένα κομμάτι σόλο κιθάρα παίζει ο Eric Clapton.

• Δείτε το επίσημο lyric video του τραγουδιού "From My Tower"από τους We Sentinels που αποτελούνται από τους Matt Barlow και Jonah Weingarten.
• Ο πρώην πλέον τραγουδιστής των Great White (διάβασε εδώ το ιστορικό απόλυσης του) Terry Ilous είπε ότι έμαθε την απόλυσή του από ένα e-mail και το Internet"!
• Όταν πριν πολλά χρόνια είχε ανακοινωθεί ότι οι Kiss κυκλοφόρησαν φέρετρο με τα διακριτικά τους όλοι είχαμε χαμογελάσει μάλλον ειρωνικά. Ο πρώην ντράμερ των Pantera και Hellyeah, Vinnie Paul που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες εξ αιτίας ανακοπής, θα θαφτεί μέσα σε ένα φέρετρο Kiss όπως είχε συμβεί και με το αδελφό του Dimebag Darrell που είχε δολοφονηθεί επί σκηνής το 2004! 
• Το 15ο(!) studio άλμπουμ του  θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο ο Ted Nugent. Τίτλος  The Music Made Me Do It. Το The Music Made Me Do It διαδέχεται το πριν 4ετίας άλμπουμ του Shutup & Jam και μαζί του παίζουν οι Greg Smith μπάσο, Jason Hartless ντραμς και Michael Lutz κιθάρα. Φωνητικά κάνει η Alyssa Simmons. Διαβάστε εδώ το ξεκίνημα του στους Amboy Dukes.


      Ακούστε το καινούργιο τραγούδι των Alice in Chains με τίτλο "So Far Under" από το καινούργιο άλμπουμ τους Rainer Fog που θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου