NEWS OF THE WORLD (9/7/18)

• Piano Odyssey τιτλοφορείται το καινούργιο άλμπουμ του Rick Wakeman που θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου. Το άλμπουμ θα περιέχει 12 συνθέσεις, όλα γνωστά τραγούδια των Queen (Bohemian Rhapsody), Beatles (While My Guitar Gently Weeps), Yes (You and I), Handel&Dvorak (Largos), Simon & Garfunkel (The Boxer) κ.α.. Οι ενορχηστρώσεις είναι βάση της κλασικής μουσικής κι έγιναν από τον ίδιο τον Wakeman. Όμως τα νέα για το μεγάλο άγγλο μουσικό δεν τελειώνουν εδώ αφού έχει γράψει τη μουσική επένδυση για την ταινία της Fifa για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982. Η κυκλοφορία του G'ole θα γίνει σε CD/DVD και Boxed Set. Την αφήγηση κάνει ο Sean Connery.
• Επανακυκλοφορεί σε βινύλιο το άλμπουμ του συγκροτήματος ESP (Eric Singer Project) που είχε δημιουργήσει ο ντράμερ Eric Singer. Το άλμπουμ με τίτλο ESP(1999) θα επανακυκλοφορήσει σς 1200 αντίτυπα και στο συγκρότημα έπαιζαν και οι Bruce Kulick, John Corabi, Karl Cochran και σε ορισμένα τραγούδια κι ο Ace Frehley.
• Δείτε το video των σκοτσέζων Gun με τίτλο Take Me Down μέσα από το τελευταίο άλμπουμ τους Favourite Pleasures.
• Επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί σε διπλό βινύλιο 500 αντιτύπων το live άλμπουμ των Tygers of Pan Tang, Noises from the Cathouse.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ο session μπασίστας των Black Keys, Richard Swift.
• Με μια μορφή επιθετικού καρκίνου διαγνώστηκε ο 63χρονος Elvis Costello και ακύρωσε όλες τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του στην Ευρώπη. Καλή δύναμη.
• Τελικά ο Dave Grohl δεν θα αντικαταστήσει τον ντράμερ Neil Peart σε ενδεχόμενη περίπτωση που ο τελευταίος δεν ακολουθούσε το συγκρότημα στην περιοδεία. Η απάντηση του Grohl ήταν ότι «δεν είμαι σε θέση τόσο ψυχικά όσο και σωματικά να τον αντικαταστήσω».
• Δείτε τα video των Prophets of Rage με τίτλο "Heart Afire" και των U.D.O.,με τίτλο One Heart One Soul".
• Ένα box set στη μνήμη του Joe Strummer θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου με τίτλο Joe Strummer 001. Ο Joe Strummer πέθανε το 2002 και για όσους δεν το ν θυμούνται ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής των Clah. Ένα από τα τραγούδια του box set θα είναι κι ένα demo του "London Is Burning" ηχογραφημένο  με τους Clash φυσικά. Θα υπάρχουν τραγούδια με τους Clash αλλά και το δικό του συγκρότημα, τους Mescaleros, τραγούδια από το soundtrack songs Sid & Nancy, ένα demo σε κασέτα με το τραγούδι "Letsagetabitarockin."αλλά κι ένα τραγούδι που ερμήνευσε με τον Johnny Cash!


  • Επανακυκλοφορούν σε βινύλιο δυο κλασικά άλμπουμ των Japan. Πρόκειται για τα  Gentlemen Take Polaroids (1980) και Tin Drum (1981). Η κυκλοφορία τους θα γίνει στις 24 Αυγούστου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου