NEWS OF THE WORLD (3/7/18)

• Η εταιρεία Gretsch που κατασκευάζει κιθάρες, σαν κι αυτή που έπαιζε τα ακόρντα τόσα χρόνια ο Malcolm Young, παρουσίασε το μοντέλο G6131-MY με την υπογραφή του σαν δείγμα τιμής στον μεγάλο συνθέτη και κιθαρίστα των AC/DC.
• Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο οργανίστας και βασικός συνθέτης των Nightwish, Tuomas Holopainen είπε ότι έχει συνθέσει το 70-80% του υλικού του επόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει το 2020!
• Κι ενώ οι Sons of Apollo που θα δούμε live στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο προσπαθούν να βρουν χρόνο για να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για το δεύτερο άλμπουμ τους, ο γιος του Eddie Van Halen και μπασίστας των Van Halen, Wolfgang ολοκλήρωσε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ.
• “Πολύ αργά πια για μια επανασύνδεση με τον Ritchie Blackmore”΄ δήλωσε ακόμα μια φορά ο Ian Gillan σε συνέντευξή του στον ιταλικό ραδιοσταθμό Radio Rock FM 106.6.
• Δείτε το επίσημο music video των Clutch για το τραγούδι τους "How To Shake Hands" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Book Of Bad Decisions".


• Το αμερικάνικο συγκρότημα των Band είναι γνωστοί στη χώρα μας κυρίως χάρις στα τραγούδια τους «The Weight» και "The Night They Drove Old Dixie Down". Το άλμπουμ τους Music from Big Pink έκλεισε φέτος 50 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του και επανακυκλοφορεί σε remastered deluxe επανέκδοση τόσο σε cd όσο και σε διπλό βινύλιο. Και οι δύο εκδόσεις θα συνοδεύονται από 6 bonus τραγούδια από τα sessions των ηχογραφήσεων. Η deluxe επανακυκλοφορία του θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Θα υπάρξει και ένα πολυτελές box set που θα έχει το άλμπουμ σε ήχο stereo 5.1 surround, Blu-ray, το διπλό βινύλιο κι ένα 7ιντσο single βινυλίου με τα τραγούδια The Weight” και “I Shall Be Released”. Στο box set θα περιλαμβάνεται κι ένα βιβλίο με την ιστορία του συγκροτήματος.
• Οι Secret Illusion δημοσιοποίησαν ένα ακόμα βίντεο για το τραγούδι “Sailing the Open Sea”. Το βίντεο περιέχει live πλάνα απο την τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος στην Αθήνα, η οποία βιντεοσκοπήθηκε με 3 κάμερες. Το συγκρότημα βρίσκεται ήδη στο στούντιο και συνθέτει νέα κομμάτια για τον επόμενο δίσκο, ο οποίος θα είναι έτοιμος μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια και, όπως τονίζει η μπάντα, θα είναι πιο γρήγορος και συμφωνικός, με μεγάλα ορχηστρικά θέματα, τα οποία θα έχουν βασικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος, “Awake Before the Dawn”, κυκλοφόρησε παγκοσμίως την 1η Φεβ 2018 από την Lion Music σε digital μορφή. Το CD είναι διαθέσιμο για αγορά, αποκλειστικά στο επίσημο site των Secret Illusion.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο μπασίστας των Bay City Rollers, Alan Longmuir.
•    Δείτε το video του Robert Plant για το τραγούδι του "Carry Fire", μέσα από το καινούργιο άλμπουμ του "New World".
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου