ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το παλαιότερο και πιο αγαπημένο Παζάρι Δίσκων της πόλης, πιστό στο ραντεβού του, εδώ και 20 χρόνια, ζωντανεύει το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα!
Ένα εορταστικό διήμερο για τους εραστές της μουσικής και τους λάτρεις των βινυλίων!!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ανήκεις στην κατηγορία του παθιασμένου συλλέκτη; Λατρεύεις να ανακαλύπτεις παλιά συλλεκτικά βινύλια; Ψάχνεις κάποιο album για να συμπληρώσεις την δισκοθήκη σου; Τότε μην χάσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, το Παζάρι Δίσκων, στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης!
Συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και, κυρίως, πολύ περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για τους ‘‘κολλημένους’’ με τη βελόνα του πικάπ, ως και cd, κασέτες, κοσμήματα και μπλουζάκια σε τιμές ευκαιρίας.
Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται τόσο γνωστά δισκοπωλεία & record labels, όσο και ιδιώτες, που θα ‘‘απλώσουν’’ μπροστά σου βινύλια και cd από όλα τα μουσικά ρεύματα, όπως rock, pop, soul, heavy, stoner, punk, hip-hop, 60’s, 70’s, 80’s, surf και garage.
Το πιο παλιό εν ενεργεία Παζάρι Δίσκων της πόλης, σε περιμένει στο καθιερωμένο του Χριστουγεννιάτικο ραντεβού, σε ένα εορταστικό διήμερο για τους εραστές της μουσικής και τους λάτρεις των βινυλίων, όπου θα ακούσεις υπέροχες μουσικές, θα συναντήσεις φίλους και θα ανακαλύψεις πολύτιμους θησαυρούς για την δισκοθήκη σου!
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, η είσοδος στο κοινό θα ξεκινήσει από τις 14:00, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 11:00.
Τα φώτα στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:30.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από την Φωκίωνος Νέγρη 42.
Αυστηρά κατάλληλο για τους κολλημένους με τη βελόνα του πικάπ!

11/11/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου