ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: STEVEN WILSON/ RINGO STARR/OZRIC TENTACLES

Το 7ο προσωπικό άλμπουμ κυκλοφόρησε ο Steven Wilson. Τίτλος The Harmony Codex και η ημερομηνία κυκλοφορίας του, η 29η Σεπτεμβρίου. Πρώτο video single το Economies Of Scale του οποίου το video μπορείτε να δείτε.
"To The Harmony Codex είναι ένα ταξίδι, ένας 65λεπτος πειραματισμός σε ένα μουσικό λαβύρινθο, με κάθε ένα από τα 10 τραγούδια του να είναι ξεχωριστά» είπε το πρώην μέλος των Porcupine Tree και Blackfiled και συνέχισε «"Το Economies Of Scale, είναι ένα τραγούδι γεμάτο ψυχή, που βασίζεται σε ηλεκτρονικούς ρυθμούς και πολυεπίπεδες φωνητικές αρμονίες. Την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσω ένας εντελώς διαφορετικό κομμάτι, το 11λεπτο κυρίως οργανικό progressive rock, με στοιχεία τζαζ και electronica που είναι το «Impossible Tightrope». Τα καινούργια κομμάτια του θα ετοίμασε με τους συνεργάτες του Ninet Tayeb, Craig Blundell,  Adam Holzman, Jack Dangers και Sam Fogarino. Ρο The Harmony Codex θα κυκλοφορήσει σε μονό cd και περιορισμένη έκδοση 3πλού cd deluxe, συνοδευόμενη από σκληρόδετο βιβλίο.

Ένα EP με titled Rewind Forward, θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου ο Ringo Starr.
"Μερικά πράγματα δύσκολα γίνονται κατανοητά, αλλά για να πας μπροστά πρέπει πρώτα να κυττάξεις πίσω". Το Rewind Forward είναι το τέταρτο EP που κυκλοφορεί ο Ringo Starr τα τελευταία 3 χρόνια ενώ η αμερικάνικη περιοδεία του θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου από το Stateline  της Nevada.
Οι Space proggers Ozric Tentacles ανακοίνωσαν για τις 20 Οκτωβρίου την κυκλοφορία του καινούργιου τους άλμπουμ, με τίτλο Lotus Unfolding που θα είναι το 16ο στη δισκογραφία τους με αμέσως προηγούμενο το Space For Earth(2020). “Τα καινούργια κομμάτια μας είναι μια μουσική εικόνα των συναισθημάτων αλλά και των χαρακτήρων μας», λέει ο Ed Wynne(κιθάρα/πλήκτρα). «Είναι γραμμένα για να εξυψώνουν και ευχαριστούν τις αισθήσεις, γιατί αν η μέρα μοιάζει με έναν λωτό που ξεδιπλώνεται, πιθανότατα θα είναι καλή». Οι Ozric Tentacles βγαίνουν περιοδεία μαζί με τους Gong το Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Φυσικά στη Μ.Βρετανία. Το Lotus Unfolding θα κυκλοφορήσει σε CD digipak, περιορισμένη έκδοση βινύλιου με κοπτικό εξώφυλλο και ψηφιακά.

31/8/23



 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου