ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ GUNS AND ROSES


Το επίσημο video για το καινούργιο(;) τραγούδι με τίτλο "Perhaps" που παρουσίασαν οι  . Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το “Hard Skool” κι ότι άλλο έχουν παρουσιάσει τελευταία, αφού έχει τη μελωδία των παλιών τραγουδιών τους, χωρίς να είναι κάτι …φοβερό. Το "Perhaps" προέρχεται από τις ηχογραφήσεις του Chinese Democracy (σ.σ. για αυτό και το ερωτηματικό στο ξεκίνημα της πρότασης), αλλά έχει…σουλουπωθεί(!) κι ακούγεται σαν Guns’n’Roses και το σώζει το πιάνο που του δίνει έξτρα μελωδία! To video αποτελείται από συρραφή από συναυλίες τους κι έχει ενδιαφέρον, ενώ για την ώρα διατίθεται ψηφιακά αλλά και σε περιορισμένη κυκλοφορία μικρού δίσκου, με το "The General"στην  πίσω πλευρά του δίσκου. Η κυκλοφορία του μικρού δίσκου έχει προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου. Όπως το "Perhaps", το "The General" γράφτηκε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων για το άλμπουμ Chinese Democracy, με τον τότε ντράμερ τους Bryan "Brain" Mantia(200-2006) να έχει γράψει κάποια μέρη της μουσικής του και τον Sebastian Bach των Skid Row να έχει δώσει τον τίτλο!

Α.Ρ.

18/8/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ GUNS N' ROSES ΕΠΟΧΗΣ USE YOUR ILLUSSION ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ EΠΟΧΗ CHINESE DEMOCRACY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές μουσικές ιδέες, ικανοποιητική απόδοση από όλους τους συμμετέχοντες και παραπέμπει στην εποχή του Use Your Illusion όπου ο ήχος έγινε πιο ώριμος (σε επίπεδο ενορχήστρωσης). Ωστόσο, λείπει το δυνατό ρεφραίν το οποίο θα σε "κρατήσει" στο κομμάτι. Εάν δεν ήταν το καινούριο κομμάτι των GUNS N' ROSES, απλά θα το προσπερνούσες μετά την πρώτη ακρόαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπαθητικο τραγουδι,η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη θα βγαλουν νεο υλικο,και η συγκριση θα ειναι αναποφευκτη με το παλαιο.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι περιοδευουν χωρις να εχουν νεα δουλεια
    Ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή