OLDIES BUT GOODIES: ELOY/PAUL RODGERS/NEIL YOUNG

 

Με τον Frank Bornemann το μόνο παλιό μέλος από την κλασική σύνθεση των Γερμανών Eloy, το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να κυκλοφορεί άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το Echoes from the Past. To ύφος του είναι το ίδιο παλιό κλασικό του συγκροτήματος που σίγουρα θα αρέσει στους fans τους.
Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια για τη φωνή και την καριέρα του πρώην τραγουδιστή των Free και Bad Company, Paul Rodgers. Ο σπουδαίος blues rock τραγουδιστής έχει καινούργιο άλμπουμ με τίτλο Midnight Rose, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και θα είναι το πρώτο του προσωπικό μετά από 25 χρόνια! Πρώτο video single, το "Living It Up". Το άλμπουμ θα περιέχει 8 καινούργια τραγούδια και μαζί του παίζουν οι Todd Ronning μπάσο και Rick Fedyk ντραμς, σε παραγωγή της γυναίκας του Cynthia Rodgers και του Bob Rock.


O Neil Young επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ του Chrome Dreams με τραγούδια που είχαν γραφτεί την περίοδο 1974-1977. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 11 Αυγούστου, θα περιέχει 12 τραγούδια και η αρχική κυκλοφορία του ήταν προγραμματισμένη για το 1977 όμως όπως  πολλά τραγούδια του εκείνης της εποχής, κατέληξαν στα..ράφι.. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος του folk rock και της μπαλάντας, μάς θυμίζει ότι το 2007 ο Young κυκλοφόρησε το 2007 είχε κυκλοφορήσει το Chrome Dreams II.

5/7/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου