UB40, BONNIE TYLER, CHRIS NORMAN(Smokie), SARAH BRIGHTMAN, ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ,JAN GARBAREK κ.α ΣΤΟ SANI FESTIVAL ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Στο φετινό Sani Festival που διοργανώνεται από τις 15 Ιουλίου έως και τοις 26 Αυγούστου, στο Sani Resort της Χαλκιδικής, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά ονομάτων όπως οι Sarah Brightman, Bonnie Tyler με τον τραγουδιστή των Smokie,  Chris Norman, UB40 με τον τραγουδιστή τους Ali Campbell, Tom Odell, δύο εκπρόσωποι της Jazz, τους Dianne Reeves και Jan Garbarek  αλλά και τον Σταύρο Ξαρχάκο μαζί με τους Ηρώ Σαΐα, Αλέξη Παρχαρίδη και Δημήτρη Αποστολάκη.
Το Sani Festival, ένας πολιτιστικός θεσμός πρότυπο, της αμιγούς ιδιωτικής πρωτοβουλίας που στην 30η  επέτειό του αναδείχθηκε ως το World’s Leading Cultural Destination Resort για το 2022 από τα World Travel Awards, συνεχίζει να ακμάζει. Επί τρεις δεκαετίες υπηρέτησε με συνέπεια τις επιταγές της αληθινής τέχνης, ταυτίζοντας τις επιλογές του με το DNA της. Εμποτισμένο με υψηλή αισθητική και ποιότητα, στοχεύει στη χαρά, την διασκέδαση, την απόλαυση.
 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ https://sani-resort.com/festivals/sani-festival
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ https://tickets.public.gr/music/sani-festival-2023/


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
15 Ιουλίου
Dianne Reeves
22 Ιουλίου
Bonnie Tyler & Chris Norman
29 Ιουλίου
Sarah Brightman
Με ορχήστρα και χορωδία
5 Αυγούστου
UB40 ft Ali Campbell
12 Αυγούστου
Tom Odell
19 Αυγούστου
Σταύρος Ξαρχάκος
«Από τον Πόντο ως την Κρήτη»
26 Αυγούστου
Jan Garbarek Group ft Trilok Gurtu

18/6/23
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου