ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: EXTREME/ANGEL/ELEGANT WEAPONS

 

Στις 9 Ιουλίου επιστρέφουν δισκογραφικά οι Extreme Gary Cherone τραγούδι,Nuno Bettencourt κιθάρα, Pat Badger μπάσο και Kevin Figueiredo ντραμς με το άλμπουμ Six ενώ ήδη παρουσίασαν το video single για το τραγούδι "Rise", σε σκηνοθεσία του Nuno Bettencourt.
 "Μουσικά, θα χαρακτήριζα τα καινούργια τραγούδια επιθετικά, στιχουργικά θα έλεγα ότι μιλούν για την άνοδο και την πτώση που περνούν όλοι οι άνθρωποι. Όσο είσαι επάνω σε θαυμάζουν και κολακεύουν, μόλις πέσεις, ορμάνε να σε φάνε» λέει ο Nuno .»Όλα τα κομμάτια είναι «καυτά, νομίζω ότι θα αρέσουν στους fans μας»


Horns For A Halo είναι ο τίτλος του πρώτου άλμπουμ των Elegant Weapons που αποτελούνται από τους Richie Faulkner (Judas Priest), Ronnie Romero (Rainbow, MSG), Rex Brown (Pantera, Down) και Scott Travis (Judas Priest).  Η κυκλοφορία του Horns For A Halo θα γίνει στις 26 Μαϊου σε παραγωγή του Andy Sneap,με πρώτο video single το animated  “Blind leading the Blind”. Σύμφωνα με τον Faulkner, «το βίντεο είναι υπέροχο και δίνει μια ιδιόμορφη και στιλιστική αναπαράσταση του νοήματος του τραγουδιού. Ο βασικός χαρακτήρας μεθάει από τη δύναμη που του δίνουν οι άνθρωποι που τον εμπιστεύονται, για να μάθουμε αργότερα όταν οι οπαδοί του δουν πραγματικά την αλήθεια. Όταν αφαιρείται η εξουσία, φαίνεται αυτό που πραγματικά είναι ".


 Οι Elegant Weapons θα εμφανιστούν σε κάποια καλοκαιρινά φεστιβάλ και  ήδη προγραμματίζουν το δεύτερο δίσκο τους. Στην περιοδεία μπάσο παίζει ο Dave Rimmer των Uriah Heep και ντραμς ο Christopher Williams των Accept.



Οι Angel, επανέρχονται δισκογραφικά με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του Once Upon A Time και θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου. Θα περιέχει 11 τραγούδια με το cd να περιέχει και3 bonus. Το σημαντικό είναι ότρι συμμετέχουν 3 αυθεντικά μέλη της μπάντας, οι Punky Meadows, Frank Dimino και Danny Farrow.

7/3/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου