H RAQUEL WELCH ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΙ O BRUCE SPRINGSTEEN ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ

 

Η πρόσφατη απώλεια της 82χρονης Raquel Welch που αναμφισβήτητα ήταν μια απόπ υτις sexy γυναίκες που περπάτησαν στον πλανήτη, με έκανε να θυμηθώ το single (μικρό δίσκο) που είχε κυκλοφορήσει το 1987 με τίτλο “This girls is back in town” του οποίου η maxi single έκδοση, είχε σταματήσει στο Νο29 του Dance chart του Billboard! Να θυμήσω ότι η φωνή της ακουγόταν και στο soundtrack της ταινίας Swingin' Summer(1965) όπου τραγούδησε για πρώτη φορά (σ.σ. στη μεγάλη καριέρα της, δεν φημίστηκε για τις φωνητικές ικανότητές της). Το soundtrack περιείχε ακόμα τραγούδια των The Rip Chords, Jody Miller, Gary & the Playboys, Righteous Brothers, Donnie Brooks και Carol Connors.

Άλλο ένα video με την Raquel Welch είναι αυτό που τη δείχνει με χορευτές σε πυραμίδα του Μεξικού να τραγουδάει και να χορεύει τα «Aquarius» και  «Let The Sunshine In» των 5th Dimnention! Τα γυρίσμτα έγινα για την εκπομπή της Raquel! Το 1969 και παρατηρήστε τα καταπληκτικά κοστούμια που είναι τα ζώδια.

Απορώ που δεν είχε γίνει έως τώρα. Οι καλλιτέχνες που πετάνε τις κιθάρες ή τα μπάσα στον τεχνικό (σ.σ. που εννοείται ότι πρέπει να έχει ικανότητες τερματοφύλακα), συνήθως βρίσκουν το στόχο. Ο 74χρονος τους Bruce Springsteen, πέταξε με…άνεση την Fender Telecaster στον τεχνικό Kevin Buell, που μάλλον αιφνιδιάστηκε και τον χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά. Οι μώλωπες βέβαια έγιναν και το στιγμιότυπο καταγράφτηκε από πολλούς θεατές, και νομίζω ότι αυτή η λήξη είναι η καλύτερη. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλία του Springsteen στο State Farm Arena της Ατλάντα, GA, στη δεύτερη μόλις ημερομηνία της περιοδείας της E Street Band το 2023. Δείτε το video και την αντίδραση του Boss αλλά και των υπόλοιπων μουσικών που εξακολουθούν να παίζουν!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

19/2/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου