H TAWNEY KITAEN ΣΕ VIDEO RATT (άλλο να τη βλέπετε κι άλλο να σας το λέω!)/ ΟΙ CHICAGO ΣΤΟ “STAY THE NIGHT”


 Τα 2 video της σημερινής ιστορίας, έρχονται από τη δεκαετία του 80 όπου και τα 2, το καθένα με τον τρόπο του, έγραψαν ιστορία. Τότε που τα video εκτός από τη μουσική είχαν και σενάριο και ο κόσμος τα έβλεπε και για την ιστορία που εξελισσόταν στους δέκτες.    
Το "Stay the Night" ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία των Chicago που στη χώρα μας, έγινε ακόμα μεγαλύτερη χάρις στο video που βασίστηκε σε μια έξυπνη ιστορία. Σαν ήχος το τραγούδι ήταν πολύ διαφορετικό από τις παλαιότερες επιτυχίες του συγκροτήματος όπου στο video, γυρίστηκε στην περιοχή του Los Angeles River, πρωταγωνιστούσε ο τραγουδιστής, μπασίστας και συνθέτης Peter Cetera και η ηθοποιός Ingrid Anderson με την Debbie Evans να την ντουμπλάρει στις δύσκολες σκηνές(stunt).


Το “Back for more” ήταν ένα από τα καλύτερα τραγούδια των Ratt από το Ep του 1983 και από τα κομμάτια που βοήθησαν το συγκρότημα να κάνει καριέρα. Το επαναηχογράφησαν και το συμπεριέλαβαν στο πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο Out of the Cellar όπου στο video πρωταγωνιστή η τότε σύντροφος του κιθαρίστα Robin Crosby, Tawny Kitaen στα πολύ νιάτα της (χάρμα ιδέσθαι). 

  8/1/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Σχετικά με το βίντεο κλιπ του "Stay the Night", προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το σχετικό κεφάλαιο (Stay the Night και βλέπουμε) από το βιβλίο του Παναγιώτη Παπαϊωάννου "Σάμγουερ in '80sland" (σελ. 102). Φοβερά γλαφυρή περιγραφή, με πολύ χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή